cfmoto bosna
ATV vozila CFMOTO Snow Experience – Jedinstven doživljaj vožnje po dubokom snijegu
CFMOTO SNOW EXPERIENCE

CFMOTO Snow Experience – Jedinstven doživljaj vožnje po dubokom snijegu

CFMOTO SNOW EXPERIENCE je zaista jedinstven i uzbudljiv događaj za pamćenje, za ljubitelje ATV i UTV vozila. Ovaj nezaboravni događaj okupio je prijatelje brenda, kako bi im predstavili sve mogućnosti CFMOTO vozila sa CASMO gusama u magičnom, snežnom okruženju planine Kopaonik koja se nalazi u Srbiji. Pejzaži ove planine koju nazivaju i “Lepotica Srbije” su idealni za zimske vožnje kvadova, a upravo to je dokazalo dvodnevno druženje sa ljubiteljima prirode i uživanje na otvorenom.

CFMOTO SNOW EXPERIENCE

Iako je veoma teško riječima opisati osjećaj koji se doživljava u vožnji ATV i UTV vozila po sniježnom pokrivaču Kopaonika, potrudićemo se da vam ga približimo na najbolji način.

Ljubitelji ATV ili UTV vožnje i uživanja u neukroćenoj prirodi znaju koliko ovakva vožnja može biti uzbudljiva i zadovoljavajuća. Kada se ovim vozilima dodaju CAMSO gusjenice, pruža im se nevjerovatna prilika da pokažu svoj puni potencijal i sve svoje nevjerovatne karakteristike tokom vožnje po snijegu. Iz tog razloga smo u decembru organizovali CFMOTO SNOW EXPERIENCE druženje.

CFMOTO SNOW EXPERIENCE– ATV i UTV vožnja za pamćenje

CFMOTO SNOW EXPERIENCE

Influenseri iz regiona i prijatelji brenda imali su priliku da testiraju svoje sposobnosti i iskuse adrenalin vozeći najbolja CFMOTO ATV i UTV vozila sa CASMO gusenicama na Kopaoniku. Ceo događaj realizovan je uz pomoć naših partnera  @chalet.vrhovi.kopaonika i @exit_rent_kopaonik.

CFMOTO SNOW EXPERIENCE

Da je vožnja kvadovima po snijegu zaista događaj za pamćenje uvjerili su i prijatelji CFMOTO brenda, jedni od najpoznatijih influensera iz regiona čije profile možete pronaći na društvenoj mreži Instagram:  @agorgevic, @gavrilok, @dasic_jovan, @nichimizazvan, @nikola_zakula , @joker_jok3r, @nina .stojanovic, @lutajuci_putnik, @fuking.riders, @cfmoto.mne, @shonemotovlog, @markojust1, @motoberza, @automotoshowemisija, @automotorevija, @cfmoto.macedonia.

Naravno, vožnja ATV-a i UTV-a zavejanim stazama Kopaonika je sve samo ne laka. Iz tog razloga smo tokom vožnje pravili pauze u kojima smo uživali u specijalitetima i razmjenjivali iskustva o pređenim dionicama.

CFMOTO SNOW EXPERIENCE

Naravno ova hedonistička tura ne bi bila potpuna bez gastronomskog doživljaja koji smo priuštili našim gostima. Vrhunska vozila, duboki snijeg, lepo vrijeme, adrenalin i vrhunski specijaliteti uz kotlić su upotpunili ovaj događaj.

CFMOTO SNOW EXPERIENCE

CASMO GUSENICE DOPRINELE SU POTPUNOM UŽITKU NAŠIH GOSTIJU NA KOPAONIKU

Možda najvažniji faktor uspješnosti vožnje po snježnom pokrivaču je korištenje adekvatne opreme za vozila.

Bilo da se nalazite na terenu koji uključuje vožnju po dubokom snijegu, blatu, pijesku ili šljunku – CASMO gusjenice će biti vaš najbolji saveznik!

Naša odabrana ekipa mogla je na CFMOTO Snow Experience događaju da premijerno isporoba vožnju najnovijeg snagatora iz ergele CFMOTO radnih vozila UFORCE 1000XL . Ovo je najnovije UTV vozilo sa 6 sedišta na bazi moćnog UFORCE 1000, za korisnike sa različitim prohtijevima. Povećan kapacite za putnike odgovara potrebama prevoza većeg broja ljudi, bilo zbog posla ili zabave. Robusna konstrukcija vozila i snažan agregat relaksiraju korisnika u svim uslovima vožnje, što smo pokazali i u ovim ekstremnim, po dubokom snijegu i zavejanim stazama. Naravno na ovo moćno vozilo može da doda kabina sa grijanjem i onda će zima da poprimiti sasvim drugu dimenziju u vašim očima.

CFMOTO SNOW EXPERIENCE

CAMSO gusenice mogu se opisati kao idealan dodatak i zamijena za točkove za vožnju bez ikakvih prepreka na najekstremnijim podlogama. Stoga, ne čudi ni činjenica da su upravo CASMO gusjenice bile naš izbor na CFMOTO SNOW EXPERIENCE događaju na Kopaoniku. One omogućavaju vozilima da pruže vozačima najbolje iskustvo u ATV i UTV vožnji ikada!

Vrhunske performanse naših vozila i najbolju vožnju u životu po dubokom snijegu možete očekivati jedino uz upotrebu CASMO gusenica. Pružaju vašem vozilu optimalnu efikasnost na svim terenima, a naročito kada je zavejana planina u pitanju.

Opuštanje u prijatnom ambijentu objekata ’’Chalet Vrhovi Kopaonika’’ – Srbija

Svaka uzbudljiva vožnja kvadovima prepuna adrenalina i zadovoljstva zahtjeva i kvalitetan odmor. Kako bi se zagrijali i odmorili, uz topao obrok i piće, i opustili nakon cijelodnevne vožnje, u ovom atraktivnom događaju učestovao je i porodični hotel CHALET Vrhovi Kopaonika koji se nalazi u Srbiji.

CFMOTO SNOW EXPERIENCE

Ovaj hotel apartmanskog tipa bio je savršeno mijesto za opuštanje i odmor naših učesnika. Idealan za porodični odmor ili uživanje sa prijateljima, ovaj hotel će vas dočekati širom otvorenih vrata i pružiti vam priliku da upoznate Kopaonik na poseban, autentičan i jedinstveni način.

CFMOTO SNOW EXPERIENCE

Centralno mijesto ovog hotela, restoran, poseduje ognjište iz kog se širi toplina i zagrijeva svaki kutak. Učesnici događaja CFMOTO Snow Experience uživali su u autentičnim jelima Srbije, u domaćoj hrani i specijalitetima spremanim ispod sača u ognjištu ili kuhinji.

Složićete se sa nama, posle veoma uzbudljive ATV i UTV vožnje, ovo zaista predstavlja pravi užitak za sva čula!

CFMOTO SNOW EXPERIENCE

Sam hotel posjeduje i SPA centar, koji vam pruža dodatnu relaksaciju i uživanje u turskom kupatilu i finskoj sauni. Pored toga, hotel će vam pružiti i mogućnosti za druge aktivnosti, kao što su skijanje tokom zime ili kao što je naša omiljena aktivnost – vožnja kvadovima.

Prepustite se čarima Kopaonika na drugačiji način i iskoristite sve što vam pruža snijeg na jednoj od najatraktivnijih planina Srbije.

CFMOTO SNOW EXPERIENCE zaista je bio događaj za pamćenje na kojem su naši učesnici i gosti mogli da uživaju u magiji vožnje i hedonizma.

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba