cfmoto bosna
CFMOTO CFMOTO Test Day u Banjaluci – 22.06.2024.
naslovna test day banja luka

CFMOTO Test Day u Banjaluci – 22.06.2024.

CFMOTO Test Day u Banjaluci: Nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje motocikala

Banja Luka je 22. juna postala epicentar adrenalina i uzbuđenja zahvaljujući CFMOTO Test Day događaju, održanom sa ciljem da ljubiteljima motocikala pruži jedinstvenu priliku za upoznavanje i testiranje najnovijih modela CFMOTO motocikala. Manifestacija je privukla veliki broj entuzijasta, željnih da se bliže upoznaju sa kvalitetom i performansama ovih vrhunskih dvotočkaša.

Uzbuđenje na svakom koraku

Događaj je okupio oko 50 prijavljenih kandidata za testiranje, kao i brojne posjetioce koji su sa velikim interesovanjem pratili dešavanja. Naš kolega Duško, iskusni motociklista, predvodio je grupe u vožnji i pružao stručne savjete i podršku učesnicima. Njegova prisutnost i stručnost dodatno su doprinjeli kvalitetu cjelokupnog iskustva.

Test Day Banja Luka

Impresivni CFMOTO modeli po kategorijama

450ccm motocikli:

450SR – S naglaskom na sportsku vožnju, donosi impresivnu snagu i sofisticirani dizajn, omogućavajući vozačima da uživaju u svakoj krivini. Ovaj motocikl ima zlatnu zapreminu za početnike i napredne vozače sa većom potražnjom za performansama.
Test Day Banja Luka 450 SR
Dok je model 450MT idealan za avanturiste, motocikl koji se lako prilagođava svim terenskim uslovima, pružajući udobnost i pouzdanost. Čvrsta konstrukcija i snažan agregat uz savremenu tehniku pruža sve potrebno za terensku vožnju, daleko od utabanih puteva. Sa ovim modelom avantura počinje tamo gde se put završava.
Test Day Banja Luka 450 MT

700ccm motocikli:

700CL-X – Sa svojim retro-modernim dizajnom, kombinuje stil i funkcionalnost, privlačeći pažnju svojim jedinstvenim izgledom. U vremenu kada svaki slobodan trenutak gledate da iskoristite kvalitetno, 700CL-X je sigurno odličan izbor!

Test Day Banja Luka 700 clx

Model 700MT je namijenjen dugim putovanjima, takođe nudi izuzetnu udobnost i snagu, čineći svako putovanje nezaboravnim.
Ukratko, predstavlja oličenje slobode i istraživačkog duha.

Test Day Banja Luka 700 mt

800ccm motocikli:

800MT – Izrađen za istraživače, ovaj model omogućava vozačima da se upuste u najizazovnije avanture s lakoćom. Savršen za duga putovanja, motocikl koji kombinuje udobnost, snagu i velike kapacitete za prtljag, omogućavajući vam da istražite svijet bez granica.
Test Day Banja Luka 800 mt

Model 800NK je novi hyper sport naked model koga karakteriše jedinstvena kombinacija futurističkog dizajna, vrhunskih performansi i naprednih tehnologija. Ujedno da iskoristimo priliku i da vas podsjetimo da je model 800NK, odlikovan prestižnom nagradom „ Red Dot: Product Design 2024 “ u kategoriji dizajna motocikala.

Test Day Banja Luka 800 nk

Vidimo se uskoro!

Događaj je ispunio sva očekivanja i postigao zacrtane ciljeve. Povratne informacije učesnika su bile izuzetno pozitivne, što nas motiviše da planiramo slične manifestacije u budućnosti. A upravo jedna takva je planirana za 29.06. gdje će se održati CFMOTO Test Day u Sarajevu, ispred Olimpijskog centra Zetra sa početkom od 10h. Pozivamo sve ljubitelje motocikala da nam se pridruže. Takođe, posjetite nas u našim salonima ili na budućim događajima kako biste se uvjerili u kvalitet i performanse CFMOTO vozila.
Sa CFMOTO motociklima, svaki kilometar postaje avantura!

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba