cfmoto bosna
CFMOTO CFMOTO TEST DAY U SARAJEVU – VOŽNJA I DRUŽENJE
CFMOTO-TEST-DAY-SARAJEVO

CFMOTO TEST DAY U SARAJEVU – VOŽNJA I DRUŽENJE

Naše putovanje 28.06. počelo je u Beogradu, gdje smo krenuli u avanturu u Sarajevo sa tri izuzetna motocikla iz MT linije – 800MT EXPLORE, 700MT i 450MT. U ranim jutarnjim satima napustili smo gradski asfalt i krenuli prema divljim pejzažima, spremni za uzbudljivu vožnju. Svaki bicikl je bio savršeno pripremljen za ovo putovanje, a mi smo bili spremni istražiti njihove mogućnosti do krajnjih granica.
CFMOTO-TEST-DAY-SARAJEVO-9

Ruta nas je vodila kroz prekrasne pejzaže Rumunije, poznate po dramatičnim planinskim pejzažima, gustim šumama i krivudavim putevima koji su idealni za testiranje performansi naših motocikala. Vožnja ovim krajevima bila je pravo zadovoljstvo – svaki kilometar otkrivao je nove prirodne ljepote i izazove koje smo lako savladali zahvaljujući snazi ​​i stabilnosti naših MT modela.

CFMOTO-TEST-DAY-SARAJEVO-9

800MT EXPLORE se pokazao kao pravi izbor za duga putovanja, sa svojim snažnim motorom i izuzetnom udobnošću. Ovaj model je postigao savršenu ravnotežu između snage i kontrole, omogućavajući nam da se opustimo i uživamo u vožnji dok još uvijek imamo dovoljno prtljažnog kapaciteta za višednevnu avanturu.

700MT se isticao svojom svestranošću, pružajući besprijekornu vožnju na svim vrstama terena. Bilo da se vozimo po glatkom asfaltu ili istražujemo manje poznate puteve kroz šumu, ovaj bicikl je pružao sigurnost i stabilnost, čineći svaki dio puta pravim užitkom.

450MT, najnoviji model iz MT linije, sa svojom agilnošću i lakim rukovanjem, bio je savršen za uske planinske puteve i brze promjene smjera, omogućavajući nam da istražimo svaki kutak Romanije bez ikakvih ograničenja.

cfmoto-test-day

Kako smo se približavali Sarajevu, naš entuzijazam je samo rastao. Priroda koja nas je okruživala i uzbuđenje zbog predstojećeg CFMOTO Test Day događaja učinili su ovo putovanje nezaboravnim iskustvom. Svi smo se složili – vožnja selima Rumunije bila je savršen uvod u dan pun akcije i avanture u Sarajevu.

Događaj godine za motocikliste u Sarajevu

Ispred Olimpijskog centra u Sarajevu okupio se veliki broj ljubitelja motocikala ne samo iz Sarajeva već i iz drugih gradova širom Bosne i Hercegovine, kako bi proveli dan u druženju, razmjeni iskustava i upoznavanju impresivne ponude motocikala iz CFMOTO asortiman. Učesnici koji su došli ne samo iz Sarajeva već i iz drugih gradova širom Bosne i Hercegovine imali su priliku testirati osam različitih modela iz naše MT, NK, SR i CL linije.

CFMOTO-TEST-DAY-SARAJEVO-5-1024x683

CFMOTO Test Day u Sarajevu sastojao se od uzbudljive vožnje motociklima, gdje su se na pola puta vozači mijenjali sa različitim modelima, dajući svima priliku da iskuse performanse i karakteristike svakog motocikla. Osim toga, događaj je uključivao detaljnu prezentaciju cjelokupnog asortimana CFMOTO motocikala, što je omogućilo prisutnima da bliže pogledaju sve dostupne modele. Za sve posjetioce koji su došli sa svojim motociklom osigurano je besplatno čišćenje i podmazivanje lanaca, što je doprinijelo cjelokupnom zadovoljstvu i brizi njihovih ljubimaca na dva točka.

CFMOTO-TEST-DAY-SARAJEVO-6-1024x683

Test Day dao je svakom vozaču priliku da u potpunosti iskusi performanse svakog modela koji je želio isprobati. Izuzetno nam je drago da je među učesnicima bilo već iskusnih bajkera kao i onih koji se spremaju da prvi put uđu u svijet motocikala, onih koji su prvi put vozili CFMOTO motocikl, ali i onih koji ga već imaju i žele da isprobam još neke modele.

Nezaboravno iskustvo

U organizaciji ovog događaja posebna pažnja posvećena je svakom detalju kako bi svi prisutni imali nezaboravno iskustvo. Od stručnih vodiča koji su pružili sve potrebne informacije i savjete, do besprijekorno pripremljenih bicikala spremnih za testiranje, svaki aspekt je dizajniran da zadovolji i najzahtjevnije motocikliste.

Ovaj dan će zasigurno ostati u sjećanju svih učesnika kao dan kada je Sarajevo zablistalo u punom sjaju, obasjano svjetlima CFMOTO motocikala i ispunjeno zvucima motora, smijehom i uzbuđenjem. Bio je to dan u kojem su svi prisutni mogli doživjeti vrhunsku vožnju i osjetiti pravu slobodu na dva točka, a sve zahvaljujući događaju CFMOTO Test Day.

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba