cfmoto bosna
CFMOTO ELEKTRIČNI SKUTER ZEEHO AE8S+: BUDUĆNOST GRADSKE VOŽNJE
električni skuter zeeho

ELEKTRIČNI SKUTER ZEEHO AE8S+: BUDUĆNOST GRADSKE VOŽNJE

Električni skuter – Budućnost već pristiže. Predstavljamo vam jedan od najnovijih modela električnih skutera koji osvaja tržište – ZEEHO AE8S+, našeg podbrenda ZEEHO. U ovom blogu ćemo se fokusirati na njegove karakteristike, kao i na prednosti vožnje električnih skutera u gradu. Električni skuteri postaju sve popularniji zbog svojih brojnih prednosti, kao što su ekološka osviještenost, ekonomičnost, praktičnost i jednostavnost upotrebe.

ZAŠTO JE VOŽNJA ELEKTRIČNIH SKUTERA ODLIČAN IZBOR?

Električni skuteri su sve popularniji izbor za prevoz u gradovima širom svijeta. Pored toga što su ekološki prihvatljiviji, električni skuteri nude mnoge prednosti u odnosu na tradicionalne motocikle i automobile: Smanjenje zagađenja: Električni skuteri ne emituju štetne gasove i buku. Time doprinose smanjenju zagađenja u gradovima i poboljšanju kvaliteta zraka. Štedljivost: Električni skuteri su ekonomičniji u pogledu troškova održavanja, jer ne zahtijevaju mijenjanje ulja, filtera i svjećica. Takođe, troškovi električne energije su niži u odnosu na cijenu goriva. Jednostavnost upotrebe: Električni skuteri su jednostavni za korištenje, bez obzira na prethodno iskustvo u vožnji motocikala. Ne zahtijevaju ručno mijenjanje brzina, što ih čini pogodnim za početnike.

električni skuter zeeho

ZEEHO AE8S+ – VRHUNSKA TEHNOLOGIJA I DIZAJN

ZEEHO AE8S+ je jedan od najnovijih modela električnih skutera koji nudi vrhunsku tehnologiju i dizajn. Neki od glavnih aspekata ovog modela su: Kvalitet: ZEEHO AE8S+ je izrađen od kvalitetnih materijala, što obezbjeđuje dugotrajnost i otpornost na habanje. Takođe, skuter je dizajniran sa akcentom na ergonomiju, što ga čini udobnim za vožnju. Sigurnost: Ovaj električni skuter posjeduje napredne sigurnosne karakteristike, kao što su ABS kočioni sistem, LED svjetla za bolju vidljivost i kontrolu stabilnosti. Sve ovo doprinosi bezbjednosti vozača na putevma.

električni skuter zeeho

Performanse elektičnog skutera

ZEEHO AE8S+ nudi impresivne performanse, zahvaljujući svom snažnom elektromotoru koji omogućava ubrzanje od 0 do 50 km/h za samo 2.6 sekundi. Autonomija: Sa jednim punjenjem baterije, ZEEHO AE8S+ može preći udaljenost do 140 km, što je više nego dovoljno za svakodnevne gradske potrebe. Baterija se može lako izvaditi i napuniti kod kuće ili u kancelariji. AE8S+ ima autonomiju od 120km do 140 km, dostiže maksimalnu brzinu od 100 km/h i potrebno mu je samo 2,6 sekundi da ubrza od 0 do 50 km/h. Baterija se može napuniti 2.500 puta, što je ekvivalent 300.000 kilometara pri normalnoj upotrebi. Funkcija brzog punjenja baterije omogućava punjenje do 80% za 2,5 sata! Skuter je opremljen najnovijom tehnologijom kao što su neon LED svjetla, start bez ključa, Pirelli Diablo gume i 215 mm Brembo disk kočnice sa ABS-om!

• Baterije: ATL NCM 69V32a*2

• Maksimalna brzina: 100 Km/h

• Autonomija: 140 kilometara •

Displej: 5′ TFT

• Tri moda vožnje: ECO, STREET i SPORT

ELEKTRIČNI SKUTER – UŠTEDA NOVCA I VREMENA

Jedna od ključnih prednosti vožnje električnih skutera, kao što je ZEEHO AE8S+, jeste značajna ušteda novca i vremena. Održavanje ovog skutera je minimalno, što znači da su troškovi održavanja znatno niži u poređenju sa tradicionalnim motociklima i automobilima. Takođe, vožnja električnim skuterom omogućava vozačima da izbjegnu gužve u saobraćaju i lako pronađu parking mjesto, što štedi vrijeme.

U današnje vrijeme, kada se sve više pažnje posvećuje zaštiti životne sredine i smanjenju emisije štetnih gasova, vožnja električnim skuterom poput ZEEHO AE8S+ je odličan način da doprinesemo očuvanju naše planete. Korištenjem električnih skutera smanjujemo emisiju ugljen-dioksida i drugih štetnih gasova, što pozitivno utiče na kvalitet zraka i zdravlje stanovnika.

električni skuter zeeho

Električni skuter ZEEHO AE8S+ predstavlja odličnu investiciju za sve one koji žele da uživaju u prednostima vožnje električnih skutera. Sa svojim vrhunskim performansama, kvalitetom, sigurnošću i štedljivošću, ovaj model predstavlja budućnost gradske vožnje.

Ukoliko razmišljate o nabavci električnog skutera, ne propustite priliku da isprobate ZEEHO AE8S+ i osjetite sve prednosti koje nudi. Vožnja električnim skuterom ne samo da će unaprijediti vašu svakodnevicu, već ćete i doprinijeti očuvanju životne sredine za buduće generacije.

Da li ste spremni da brzo napunite baterije i krenete u jeftinu gradsku vožnju i da se brzo probijete kroz gradske gužve?

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba