cfmoto bosna
Uncategorized HUMANITARNA AKCIJA – KUPI CF110 I USREĆI MNOGU DJECU!

HUMANITARNA AKCIJA – KUPI CF110 I USREĆI MNOGU DJECU!

Upravo su nam stigla prva dva komada našeg novog modela iz potpuno novog segment koji do sada nije postojao u našoj ponudi a to je model CFORCE 110, namijenjen najmlađim korisnicima.

Obzirom da ovaj model za naš brend ima veliki značaj jer je namenjen mališanima a i stigao je sada u periodu kada se poklanja i usrećuje, mi smo odlučili da ova dva kvada ne usreće samo one koji će ih voziti već da sreću donesu i mnogo većem broju djece.

E pa, stoga smo odlučili da organizujemo humanitarnu akciju usreći jedno dijete usrećit ćeš mnogo djece koja se održava na našem instagram profilu cfmoto_scb!

U okviru ove akcije prva dva CFORCE 110 bit će prodata putem dvije licitacije u Srbiji i u Bosni i Hercegovini za najbolju ponuđenu cijenu a ta sredstva će biti donirana djeci kojoj je to potrebno kroz organizacije SOS Dečija sela Srbija @sosdecijasela i Pomozi.ba @pomozi.ba

Pokažimo još jednom svi zajedno da u ATV porodici kuca jedno veliko humanitarno srce i obradujmo za praznike one kojima će naši pokloni izmamiti velike osmijehe.

KAKO UČESTVOVATI U HUMANITARNOJ AUKCIJI ZA CFORCE110

Licitacija počinje 14.12.2022. na našem instagram profilu cfmoto_scb i trajat će do 23.12.2022. do ponoći. 🙂

Ispod objave na našem instagram profilu možete da postavi javno iznos koji nudite za CFORCE110. Vozilo će biti prodato onome ko ponudi najvišu cijenu. Nakon završetka neophodno je da pobjednik licitacije uplati ponuđeni iznos najkasnije do 28.12.2022. a koji ćemo mi proslijediti navedenoj organizaciji.

Ukoliko bude dva ili više istih iznosa pobjednik licitacije će biti izvučen iz šešira sa imenima naloga koji su ponudili identičnu cijenu!

CFORCE 110 će u redovnoj prodaji koštati 2.490€. Početna cijena na humanitarnoj licitaciji je 1.500€ ali očekujemo da će iznos najveće ponude biti znatno veći. LICITACIJA SE VRŠI U EURIMA.

Plaćanje će biti po srednjem kursu u konvertibilnim markama na dan uplate iznosa.

Postoje dvije objave, jedna je za učesnike iz Srbije a druga za učesnike iz Bosne i Hercegovine. Obje su jasno označene za koju teritoriju se vrši licitacija.

Ukoliko bude dva ili više istih iznosa pobjednik aukcije će biti izvučen iz šešira sa imenima naloga koji su ponudili identičnu cijenu!

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели CFMOTO (@cfmoto_scb)

NADAMO SE DA ĆE NAŠ CFORCE 110 ULJEPŠATI PRAZNIKE MNOGOJ DJECI!

cforce 110 bosna

CFORCE 110 je sa svojim tehničkim karakteristikama ali i sigurnosnim detaljima savršeno mini ATV vozilo za decu. Ovaj benzinski ATV sa agregatom od 110 cm3, fantastičnom završnom obradom i dopadljivim dizajnom je pravi predstavnik čuvene CFMOTO porodice. Upravljanje je uz CFORCE 110 još bezbednije jer sa dolazi sa sigurnosnom poteznicom koja prekida kontakt i gasi ATV ukoliko mladi vozač u odredjenom momentu se previše odvoji od vozila.

…a tu je još i poklon iznenađenje za najmlađe vozače🎁

Krenite u prve korake u ATV svetu uz CFORCE 110😀

cforce 110 bosna

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba