cfmoto bosna
Najave MOTUL za CFMOTO vozila
vožnja ATV vozila po snegu CFMOTO 1

MOTUL za CFMOTO vozila

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da se još jedan veliki svjetski brend pridružio grupi poznatih brendova koji sarađuju sa CFMoto-om! Jedan od vodećih brendova među proizvođačima ulja, francuski Motul, predstavio je liniju proizvoda posebno namijenjenih našim vozilima. U pitanju su ulja koja su proizvedena po vrhunskim standardima, na osnovu specifikacije CF Moto fabrike i uz implementaciju bogatog iskustva koje na ovom polju Motul posjeduje.

Liniija proizvoda namjenjenih CF Moto vozilima nastala je na osnovu želje da se pruži što bolja zaštita i performansa u specifičnim i često ekstremnim uslovima u kojima se naša vozila koriste. Iz tog razloga za stvaranje ove linije kao partner odabran je Motul, proizvođač sa bogatim iskustvom i dugom tradicijom u proizvodnji vrhunskih lubrikanata namjenjenih powersport vozilima. Ovi proizvodi su već prisutni na tržištu, isključivo kroz CF Moto ovlašćenu prodajnu mrežu. Nastavljamo dalje u istom stilu, CF Moto – više nego što očekujete!

Motul za cfmoto

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba