cfmoto bosna
ZFORCE ZFORCE CFMOTO – Adrenalinska groznica na četiri točka!
ZFORCE CFMOTO 1

ZFORCE CFMOTO – Adrenalinska groznica na četiri točka!

ZFORCE CFMOTO vozila predstavljaju najnoviju i najsavremeniju tehnološku inovaciju CFMOTO-a na četiri točka! Dio su čuvene porodice SSV (side-by-side vehicles) vozila i u njih je ugrađen gen neustrašivosti i nepobjedivosti.

Od svog nastanka, pa do dana današnjeg, zadatak i cilj CFMOTO kompanije bio je i ostao samo jedan – ponuda vozila vrhunskog kvaliteta što većem broju ljubitelja uzbudljive off-road vožnje širom svijeta! Prepoznavši potrebu ljudi za što izazovnijom terenskom vožnjom, bilo na šljunku, pijesku, travi, u šumi, na planinama, blatu – CFMOTO je kreirao impresivna ZFORCE vozila! U pitanju su sportski SSV četvorotočkaši koji ne dozvoljavaju da im teški tereni stanu na put dobre zabave, avanture i provoda.

ZFORCE CFMOTO vozila vam dozvoljavaju da njima upravljate brzinom koja će vam omogućiti da spoznate pravi osjećaj slobode. Njihova jačina, stabilnost i performanse osvajaju svaku podlogu i pobjeđuju sve vremenske uslove. Sa velikom slobodom se može reći da ZFORCE vozila ponosno stoje rame uz rame sa najboljim CFMOTO UTV vozilima. Powersport industrija bila bi na velikom gubitku da nisu dizajnirana ova vješta i spretna vozila, dok bi adrenalinski zavisnici ujedno bili uskraćeni za veliko zadovoljstvo.

Pouzdane performanse i vrhunski angažman na stazi!

Vješanje točkova za nepokolebljivu vožnju!

Inovativni dizajn točkova koji sprečava nakupljanje blata i prljavštine!

ZFORCE CFMOTO – ZFORCE 1000 EPS 

Jedan od favorita ZFORCE klase CFMOTO vozila bez ikakve sumnje je ZFORCE 1000 EPS.

ZFORCE CFMOTO 2

Zapravo, ovaj terenac spada u 60-inčnu (širina od 152 cm) klasu četvorotočkaša, što ga čini idealnim vozilom za najširi opseg najzahtevnijih tipova terena. ZFORCE 1000 EPS posjeduje dovoljnu agilnost i fleksbillnost za “čvrste” terene, ali i neophodnu stabilnost za brzu vožnju i otvorene površine. I što je još važnije, ZFORCE 1000 EPS posjeduje apsolutno dovoljno konjskih snaga, zbog čega je sa razlogom svrstan u jednu od najsnažnijih CFMOTO mašina.

Ovaj četvorotočkaš pokreće potpuno novi četvorotaktni motor sa vodenim hlađenjem i zapreminom od 962,6 cm3. CFMOTO je uspješno implenetirao BOSCH-ov elektronski sistem napajanja gorivom i paljenja. Ova karaktersitika umnogome pomaže da se stvori stabilna i moćna kombinacija motora koji ima zaista veliku pouzdanosti i visoke performanse.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели CF Moto (@cfmoto_scb) дана

Štaviše, motor ZFORCE 1000 EPS četvorotočkaša je veoma zabavan, budući da može stvoriti maksimalni obrtni momenat 82 NM-6200, dok je maksimalna brzina koju može postići 105 km/h. Maksimalna snaga je, s druge strane, 85 KS, i ona ide tačno ukorak sa klasom ovog četvorotočkaša.

Težina ZFORCE 1000 EPS vozila iznosi 610 kilograma, dok rezervoar za gorivo ima kapacitet od 27 litara. To u praktičnom smislu znači da če vam ovaj jedinstveni četvorotočkaš omogućiti ne samo kvalitetnu, već i dostojno dugu vožnju.

ZFORCE 800 EX

Stvar koja brend CFMOTO izdvaja od drugih sličnih kompanija svakako je kvalitet vozila. ZFORCE CFMOTO serija modela vozila nesumnjivo ispunjava ovu osobinu i ona se može ogledati u fantastičnom i neponovljivom ZFORCE 800 EX SSV četvorotočkašu. Ako želite pravu adrenalinsku bombu na četiri točka, onda je to svakako ovo vozilo.

ZFORCE CFMOTO 3

Ovaj side-by-side produkt CFMOTO porodice posjeduje sasvim novi, unapređeni i inovativni dizajn koji uključuje najmoderniju šasiju i “razbijačku” snagu motora. ZFORCE 800 EX ilustruje idealnu kombinaciju zadovoljstva vožnje i optimalne korisničke vrednosti.

Njega pokreće snažan V2 agregat, odnosno četvorotaktni motor sa vodenim hlađenjem od 800 kubnih centimetara. To “u prevodu” znači da ovaj terenac ima maksimalnu snagu od 63 KS sa maksimalnim obrtnim momentom od 72 NM-6000. Gasni amortizeri koji se podješavaju omogućuju vozaču da uradi i naizgled nemoguće stvari. Kada budete dali gas, osjetićete da će vaša vožnja istovremeno biti sportska, brza i lagana. Maksimalna brzina iznosi 105 km/h.

Ukupne dimenzije ovog ZFORCE 800 EX vozila iznose 2870 x 1510 x 1830 mm (dužina x širina x visina), što je tačno u skladu sa ostalim “ljutim mašinama” u ovoj klasi vozila. Minimalno rastojanje od podloge iznosi 287 mm. To je veoma bitna fizička karakteristika kada upravljate ovim vozilom na terenima sa preprekama, kao što su stjene, kamenje ili panjevi. Hidraulične kočnice, aluminijumske felne i EPS servo upravljač pružiće vam potpuno samopouzdanje dok upravljate ovim modelom iz ZFORCE porodice.

Najzabavnije iskustvo i funkcionalnost u jednom četvorotočkašu. Sigurni smo da do sada niste imali prilike da se susretnete sa vozilom. CFMOTO vam pruža šansu da to sada i uradite.

ZFORCE 550 EX

Osetite autentični i iskonski duh kvad vožnje pomoću nenadmašivog ZFORCE 550 EX četvorotočkaša.

Komforan i pojednostavljeni dizajn, zajedno sa niskim težištem, vrhunskom upravljivošću i putničkim karakteristikama čine ga dominantnim “osvajačem” na svim terenima. I to bez obzira na to da li se radi o pustinjama, gustim šumama ili kamenitim i blatnjavim predjelima. Sa velikom dozom samopouzdanja se može reći da je ZFORCE 550 EX zantno ispred svog vremena. Zašto? Pa, zato što je u pitanju snažno i moćno sportsko vozilo, bogato dimenzionirano sa duplim A ramenima od aluminijuma. Upravo ova osobina zadaje velike glavobolje konkurenciji.

ZFORCE CFMOTO 4

ZFORCE 550 EX pokreće jednocilindrični, četvorotaktni motor sa vodenim hlađenjem i zapreminom od 495 kubnih centimetara. Maksimalni obrtni momenat iznosi 46NM-5800, dok je maksimalna snaga 19, 9 KS. Sva sila se prenosi putem CVT automatskog mjenjača. Terenske gume (27×9-14 / 27×11-14) nude vrhunsku stabilnost u različitim vremenskim uslovima i terenima. Dimenzije ovog vozila su 2870 x 1510 x 1830 mm (dužina x širina x visina), težina je 552 kilograma, dok maksimalna nosivost iznosi 305 kg. Zapremina rezervoara od 27 litara obezbjediće vam dugotrajnu i maksimalno kvalitetnu vožnju.

Što se brzine tiče, ZFORCE 500 EX je sporiji od svoje braće ZFORCE 1000 EPS i ZFORCE 800 EX. Naime, njegova maksimalna brzina iznosi 90 km/h.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели CF Moto (@cfmoto_scb) дана

Kao što možemo da vidimo, ZFORCE CFMOTO klasa vozila vas ni na jednoj podlozi neće iznevjeriti, u to budite sigurni. CFMOTO je prava adresa za vas ukoliko želite da postanete vlasnik nekog modela iz serije ZFORCE vozila, ali i dodatne opreme za ove četvorotočkaše.

CFMOTO – Više nego što očekujete. 

Post a Comment

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba