cfmoto bosna
CFMOTO Spremite se za životnu avanturu – Vožnja CFMOTO vozila po planinama u Srbiji!
vožnja CFMOTO vozila u prirodi CFMOTO 1

Spremite se za životnu avanturu – Vožnja CFMOTO vozila po planinama u Srbiji!

Vožnja CFMOTO vozila u prirodi je vaša šansa i jedinstvena prilika da osjetite istinsku navalu adrenalina! Na svu sreću, živimo u zemlji koja obiluje netaknutim prirodnim ljepotama, zbog čega je vožnja kvada ovim predjelima svaki put neponovljivo iskustvo.

Ljeto i visoke temperature nam se približavaju iz dana u dan. Ovo godišnje doba je idealno vrijeme da “pobjegnete” sa vreve gradskog asfalta i okušate se u nezaboravnoj off-road avanturi u prirodi. Moćni četvorotočkaši koji omogućuju vožnju po brdovitim i neravnim terenima su snažna CFMOTO ATV vozila. Ova vozila predstavljaju idiličnu kombinaciju snage, veličine i performansi! Oni će vam obezbjediti da pristupite, odnosno da dospijete do lokacija do kojih je gotovo nemoguće doći drugim prevoznim sredstvima.

Prelazak preko strmih, piješčanih, blatnjavih, vodenih ili kamenitih predjela znači da vam uzbuđenje nikada neće manjkati! S druge strane, svaka prepreka koju pređete na stazi, svaki metar koji prevalite znači da ste bliži svom konačnom cilju! U isto vrijeme, vi se upoznajete sa svim prirodnim čarima i lepotama krajolika Srbije. Zaista, raj na Zemlji!

CFMOTO Srbija je vaš pouzdan i siguran saveznik tokom vožnje ATV-ova po svim tipovima terena i utabanim stazama, i to po najrazličitijim vremenskim prilikama.

Vožnja CFMOTO vozila u prirodi – Planine u Srbiji koje morate da istražite 

Zvuk motora koji krči dok prolazite kroz teške terene, topao vazduh koji struji oko vas, bogatstvo šumskih boja i neograničena sloboda istraživanja. Ljubitelji ATV vožnje znaju da ne postoji bolji osjećaj od ovog koji smo opisali. I upravo vam vožnja CFMOTO vozila u prirodi ovaj osjećaj može priuštiti. Ali, i više od toga! Srbija je zemlja beskonačno uzbudljivih planina i jedinstvene prirode pred čijim veličanstvenim pogledom naprosto zastaje dah. Zato preporučujemo svakome ko ima vozačku dozvolu da se oproba u vožnji na nekoj od naših planina.

vožnja CFMOTO vozila u prirodi CFMOTO 2

Dovoljno je biti istrajan i slijediti svoje snove, a agresivni CFMOTO četvorotočkaši će vam pomoći da dostignete svaki planinski vrh, sa kojih se pruža čaroban pogled.

CFMOTO ATV tura na Kopaoniku omogućiće vam da u cijelosti obiđete sve turističke atrakcije, kao i da se upoznate sa šarenilom flore i faune na ovoj planini. Ukoliko ste pravi adrenalinski zavisnik, onda nećete propustiti CFMOTO vožnju na planini kod Kruševca. Govorimo, naravno, o magičnom Jastrepcu, kao jednoj od najšumovitijih planina na Balkanu i ATV turi koju nećete moći da izbacite iz glave danima!

Ako želite da upotpunite svoje životno zadovoljstvo i hedonizam, onda se svakako morate okušati u vožnji kvadom na Zlatiboru. Na ovoj planini vas čeka jedna od najizazovnijih ATV vožnji u našoj zemlji. Divčibare je jedno od najboljih planinsko-turističkih naselja “kreirano” za nesmetanu ATV vožnju. Nećete nikako pogriješiti ako izaberete Taru za svoju ATV avanturu koju, ujedno, možete kombinovati sa raftingom. Nadomak Beograda “čuči” Avala čije je šumovite predjele i staze priroda sama iskrčila za najuzbudljiviju kvad vožnju.

Tu su naravno i Fruška gora, Stara planina, kao i brojne druge planine koje vam garantuju nesvakidašnje dobar provod dok se probijate CFMOTO vozilom.

Savjeti za sigurnu i udobnu vožnju po brdovitom terenu 

Dok vozite kvad, nailazićete na razne prepreke: kamenje, blato, prašinu, gusto rastinje, grane drveća i slično. Nije nemoguće da na kraju svoje ATV avanture imate i upalu mišića od naprezanja. Ali, vjerujte – isplati se. Kada stignete do svog cilja, biće vam mnogo jasnije da je konačni pogled na prirodne planinske krajolike bio vrijedan “mučenja”. Sve u svemu, da bi vam vožnja CFMOTO vozila u prirodi bila ugodna i bezbjedna, neophodno je da obratite pažnju na sljedeće stvari:

vožnja CFMOTO vozila u prirodi CFMOTO 3

 • Kada vozite uzbrdo, pokušajte da ubrzate, odnosno da date gas. Nekada je neophodno imati dovoljno momentuma kako biste stigli do vrha.
 • Morate uskladiti stisak na kvačilo i promjenu brzine u pravom trenutku! Ako ne promjenite brzinu u pravom momentu, može se desiti da usporite, zbog čega će vaš ATV ostati bez snage za uspon. Ovo naročito dolazi do izražaja kada se nalazite u dubljem zemljištu koje “radi protiv vas”.
 • Pažljivo kontrolišite rad ručke za gas. Kada se penjete uzbrdo, morate ubrzati, ali ne smijete isuviše dati gas, jer će to uzrokovati da gume iskliznu.
 • Pravilna pozicija vašeg tijela dok vozite kvad je od ključnog značaja! Čvrsto se držite na postolju, ne dozvolite da vam noge vise i konstantno balansirajte. Nagnite se naprijed u stojećem položaju, kako biste povjećali svoj osjećaj. Smanjićete otpor i biće vam mnogo jednostavnije. Obavezno opustite laktove dok se držite za ručke, kako biste apsorbovali sve udare.
 • Uvijek gledajte ispred vas, a ne u zemlju i teren koji se nalaze tik do prednjeg dijela ATV vozila. To će vam omogućiti da budete spremni na svaku promjenu kursa ako je to neophodno.
 • Na kraju, ali ne i najmanje bitno – obavjezno nosite zaštitnu ATV opremu na sebi! Ovo se naročito odnosi na kacigu koja vam bukvalno može spasiti život u slučaju nezgode!

Izaberite CFMOTO vozilo i osvajajte neosvojiva prostranstva! 

Svaka pobjedonosna ATV vožnja, nazovimo je tako, zahtjeva i dobru pripremu za ovaj podvig. Spomjenuli smo kacigu, ali ne zaboravite da, prilikom vožnje kvada, nosite i zaštitne rukavice, zaštitne naočare, zaštitnu odjeću i obuću. Prema tome, ako želite da vaša vožnja CFMOTO vozila u prirodi bude događaj koji ćete svima prepričavati, onda je važno da napravite pametan i mudar odabir ATV vozila. Kompanija CFMOTO dizajnirala je i kreirala najkvalitetnija terenska vozila za najzahtevnije podloge.

Kod nas možete naći najpouzdanija ATV vozila čiju funkcionalnost, jačinu i estetiku niko ne može osporiti. Za naša off-road vozila ne postoje prepreke.

vožnja CFMOTO vozila u prirodi CFMOTO 4

 • CFORCE 1000XC EPS. Impozantne tehničke karakteristike ojačane su automatskom blokadom zadnjeg diferencijala.
 • CFORCE 850XC EPS. Agresivne linije ovog ATV modela prate njegov agresivan karakter!
 • CFORCE 600. Najtraženiji model ATV-a, ne samo u Srbiji, već i na planetarnom nivou!
 • CFORCE 625 TOURING. Kombinacija snage i veličine, uz najsavremeniji dizajn i vanvremenske tehničke mogućnosti.
 • CFORCE 450L. Pouzdano vozilo za rad, ali i za rekreaciju, nudi neprikosnoveni komfor za vozača i njegovog saputnika

Pored CFMOTO CFORCE moćne generacije ATV vozila, u našoj bogatoj ponudi možete pronaći i najbolja UTV vozila, SSV vozila, kao i urbane motocikle i skutere u koje je ugrađen nezamjenljivi sportski duh. Matirajte svaki teren uz CFMOTO vozila! 

 

Post a Comment

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba