cfmoto bosna
CFMOTO CFMOTO 800MT EXPLORE EDITION – JOŠ OPREMLJENIJI I JOŠ SIGURNIJI
800mt explore edition bosna i hercegovina

CFMOTO 800MT EXPLORE EDITION – JOŠ OPREMLJENIJI I JOŠ SIGURNIJI

Predstavljamo vam CFMOTO 800 MT EXPLORE Edition, novu zvijezdu našeg premium segmenta motocikala i sada je ovaj atraktivni dvotočkaš dostupan i na našem tržištu.

Naša kompanija je neumorna u svom nastojanju da poboljša svoju ponudu u različitim segmentima. Ovaj put je riječ o adventure motociklu pod nazivom CFMOTO 800 MT EXPLORE Edition. Najavljen kao vodeći model u 800 MT liniji, Izdanje za Istraživanje modela 800MT u odnosu na Turing verziju je opremljeno dodatnim sofisticiranim ali praktičnim dodacima koji ga čine jednim od najnaprednijih i najsposobnijih avanturističkih motocikala premium segmenta i čine ga savršenim izborom za duga putovanja.

800mt explore edition bosna i hercegovina

ZA BOLJE ISKUSTVO VOŽNJE – SOFISTICIRANI SISTEM

Pravi adut 800 MT EXPLORE Edition jeste sofisticirani sistem za detekciju mrtvih uglova, koji je strateški postavljen na zadnjem dijelu motocikla. Zahvaljujući radarskim senzorima, vožnja postaje sigurnija, posebno u uvjetima slabije vidljivosti. Kako bi se maksimalno iskoristile prednosti ovog sistema, ovaj model je opremljen prostranim, osmo-inčnim TFT ekranom, osjetljivim na dodir, a dodatak Bluetooth veze i glasovne kontrole dodatno poboljšava korisničko iskustvo.

800mt explore edition bosna i hercegovina

Performanse nisu zapostavljene. Elektronika je dodatno unaprijeđena, a sistem za kontrolu proklizavanja obećava impresivne rezultate. Dodatni plus je upotreba kvalitetnih Michelin pneumatika. Pokretačka snaga je i dalje poznata – Izdanje za Istraživanje pokreće KTM-ov LC8C motor sa 95 konjskih snaga i 73 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Mogućnost izbora čak šest različitih režima vožnje:

SPORT: pruža najizraženiji odziv na gas i maksimalni obrtni moment uz minimalnu intervenciju kontrole sistema proklizavanja (TC).

OFF ROAD: pruža blaži odziv na gas u odnosu na SPORT režim, sa najnižom intervencijom TC sistema.

OFF ROAD+: pruža blaži odziv na gas od SPORT režima uz najniži nivo intervencije TC sistema. Također je deaktiviran ABS sistem na zadnjem točku.

ALL TERRAIN: pruža blaži odziv na gas u odnosu na OFF-ROAD režim, bez intervencije TC sistema. ABS sistem na zadnjem točku je također deaktiviran.

ALL TERRAIN+: pruža blaži odziv na gas u odnosu na OFF-ROAD režim, bez intervencije TC sistema. ABS sistemi na prednjem i zadnjem točku su deaktivirani.

RAIN: pruža najblaži odziv na gas i najnežniju krivu snage sa najmanjom maksimalnom izlaznom snagom i najvećim nivoom intervencije TC sistema.

800mt explore edition bosna i hercegovina

Tu je od standardne opreme još i kvikšifter, tempomat, grijalice ručica i sjedala, automatsko paljenje bez ključa, LED pomoćna svjetla, USB i 12-voltna utičnica…

Sjajan dodatak su i KYB ovjes, J.Juan kočnice – koje su odnedavno u vlasništvu renomirane kompanije Brembo, i Bosch elektronske komponente, što ovaj model svrstava u višu klasu kada su u pitanju motocikli.

SIGURNOST NA PRVOM MJESTU

Jedan od detalja koji je značajan za svakog ljubitelja dinamične off road vožnje je i mogućnost nezavisnog isključivanja ABS sistema na prednjem ili zadnjem točku.

800mt explore edition bosna i hercegovina

S obzirom na sve ove izvanredne karakteristike i opremu koju nudi, ovaj model definitivno pruža veliku vrijednost.

Očigledno je da je CFMOTO 800 MT Izdanje za Istraživanje mnogo više od pukog prevoznog sredstva. On je pravi izbor za one koji traže visoke performanse, modernu tehnologiju i sigurnost, a da pritom ne moraju da isprazne bankovni račun.

PREGRŠT INOVACIJA, KAO ŠTO SU SISTEM UPOZORENJA NA MRTVE TAČKE, POBOLJŠANI TFT EKRAN OSJETLJIV NA DODIR, MICHELIN ANAKEE ADVENTURE PNEUMATICI, I UZ POUZDANOST KTM-OVOG LC8C MOTORA, OVAJ MOTOCIKL JE SPREMAN DA VAS POTESE NA PUTOVANJE ŽIVOTA.

800mt explore edition bosna i hercegovina

Sjajan balans između cijene i kvaliteta, prekrasne linije dizajna i impresivne performanse, čine CFMOTO 800 MT EXPLORE Edition motociklom vrijednim vaše pažnje. Ako ste ljubitelj avantura na dva točka, ne propustite priliku da se upoznate sa ovim modelom. Ovaj motocikl je stvoren da osvaja puteve i srca vozača!

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba