cfmoto bosna
CFMOTO CFMOTO FAMILY DAY – DAN ZA UŽIVANJE U ATV VOZILIMA
CFMOTO FAMILY DAY SRBIJA BEOGRAD

CFMOTO FAMILY DAY – DAN ZA UŽIVANJE U ATV VOZILIMA

U subotu, 03. juna, na poligonu Serbia 4×4, u blizini Beograda na Bubanj potoku, održan je CFMOTO Family Day. Na ovom specijalnom danu pružili smo priliku svim ljubiteljima ATV, SSV i UTV vozila da dožive i testiraju bogatu gamu naših četvorotočkaša. Događaj je bio prožet atmosferom uzbuđenja, adrenalina i što je najvažnije, porodične zabave.

CFMOTO FAMILY DAY SRBIJA BEOGRAD

CFMOTO Family Day je bio namenjen svim članovima porodice. Oni koji su oduvek sanjali o vožnji ATV, SSV ili UTV vozila, ovo je bio događaj kao stvoren za njih! A neki od naših najmladjih gostiju za ovaj dan kažu da im je jedan od najlepših do sada!

Za posjetioce svih uzrasta smo bili pripremili obilje atrakcija tako da su i najmlađi imali priliku da okuse pravu avanturu, upravljajući svojim prvim ATV-om, CFORCE 110, na specijalno osmišljenom dječijem poligonu. Iskusni instruktori su se pobrinuli da cijela avantura prođe sigurno i zabavno. Bilo je inspirativno vidjeti oduševljenje i očekivanje u očima mališana dok su ostvarivali svoje prve kilometre na ovim moćnim mašinama.

CFMOTO FAMILY DAY SRBIJA BEOGRAD

POLIGON ZA ATV VOZILA – MJESTO ZABAVE I ADRENALINA

Na većem poligonu, odrasli su imali priliku da isprobaju CFMOTO vozila i to CFORCE 1000, CFORCE X4CFORCE 625 kao i ZFORCE 1000 SPORT R. Bez obzira da li su fanovi SSV vozila ili entuzijasti za ATV vožnju, svako je mogao da pronađe svoj omiljeni model i da ga isproba u praksi. Kroz ovu praktičnu demonstraciju, CFMOTO je još jednom pokazao zašto je naš brend prepoznat kao najbrže rastući u Powersport industriji.

Takođe, bila je to prilika da se posjetioci upoznaju s najnovijim modelom – CFORCE 625 Overland, koji je po prvi put predstavljen na našem tržištu. Svi su željno iščekivali ovu premijeru, a reakcije su bile i više nego pozitivne. CFORCE 625 Overland je pobrao pohvale za svoj robustan dizajn, izdržljivost, bogatu standardnu opremu i unapređene performanse.

CFMOTO FAMILY DAY SRBIJA BEOGRAD

Za one koji su razmišljali o kupovini, CFMOTO Family Day bio je prava prilika, jer su tu bile posebne akcije na vozila. Ovaj događaj je pokazao koliko je CFMOTO posvećen pružanju kvalitetne usluge i iskustva svim svojim klijentima.

CFMOTO FAMILY DAY SRBIJA BEOGRAD

DRUŽENJE I UPOZNAVANJE

Osim toga, CFMOTO Family Day je bio prilika za druženje, razmjenu iskustava i savjeta među ljubiteljima ove vrste vozila. Sve to doprinjelo je da ova subota bude dan za pamćenje.

Naravno, CFMOTO Family Day je bio više od samo prilike za test vožnju ili promociju novih modela. Ovaj događaj je dokazao da CFMOTO nije samo brend, već jedna velika porodica. Na poligonima se osjećao duh zajedništva, kako su ljubitelji ovih vozila međusobno djelili svoje strasti i iskustva.

CFMOTO FAMILY DAY SRBIJA BEOGRAD

Kroz razgovore sa posjetiocima, bilo je jasno da je CFMOTO Family Day puno više od događaja gdje se pokazuju nova vozila. Bilo je to mjesto gdje su ljudi dolazili da podjele svoju strast prema off-road avanturama, da steknu nova prijateljstva i da provedu dan pun uzbuđenja i zabave sa svojom porodicom i prijateljima.

CFMOTO FAMILY DAY SRBIJA BEOGRAD

Za sve koji nisu bili u mogućnosti da dođu u Srbiju i prisustvuju ovom događaju, moramo da naglasimo da je ovo bila jedinstvena prilika da se iz prve ruke osjeti zašto su CFMOTO vozila toliko omiljena. Bez obzira da li ste veterani off-road vožnje ili tek ulazite u ovaj uzbudljivi svjet, CFMOTO Family Day je događaj koji u budućnosti ne smijete propustiti.

CFMOTO FAMILY DAY SRBIJA BEOGRAD

Tu je bila i mini safari tura gdje su posjetioci mogli da osjete pravu adrenalinsku vožnju kroz šumu i blatnjave staze u našem UFORCE 1000 XL vozilu namjenjenom za prevoz čak 6 osoba.

Ovogodišnji CFMOTO Family Day je bio prava gozba za sve ljubitelje terenskih vozila, ali i za sve one koji su bili radoznali da saznaju više. CFMOTO je ponovno dokazao svoju posvećenost korisnicima kroz niz atraktivnih aktivnosti, mogućnostima za test vožnju, izuzetnim ponudama za kupovinu i, što je najvažnije, stvorio je jedan nezaboravan događaj koji je svima pružio priliku da se osjećaju kao dio CFMOTO porodice.

CFMOTO FAMILY DAY SRBIJA BEOGRAD

Na kraju, želimo da se zahvalimo svima koji su došli i učestvovali na CFMOTO Family Day-u U Beogradu. Bez vas, ovaj događaj ne bi bio isti. Iščekujemo naredni CFMOTO Family Day sa nestrpljenjem, gdje ćemo nastaviti da promovišemo našu ljubav prema ATV vozilima i da se zajedno radujemo svim novitetima koji dolaze iz naše fabrike.

CFMOTO FAMILY DAY SRBIJA BEOGRAD

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba