cfmoto bosna
CFMOTO CFMOTO 800MT uvršten u TOP 10 Adventure Motocikala
visor down top 10 motocikala

CFMOTO 800MT uvršten u TOP 10 Adventure Motocikala

Renomirani magazin Visordown.com je objavio svoju listu TOP 10 ADV motocikala ispod 1000cc, a među najboljima se našao i naš model CFMOTO 800MT. Ovo priznanje dolazi kao rezultat napornog rada i inovacija koje je CFMOTO uložio u razvoj svojih motocikala.

Srednja klasa adventure motocikala doživjela je pravi procvat zadnjih godina. Potrebe tržišta su dovele do toga da je naša kompanija usmerila svoje napore ka segmentu srednjih ADV motocikala ispod 1000cc, pružajući avanturistima vrhunski model koji zadovoljava sve njihove zahtjeve.

.visor down top 10 motocikala

 

CFMOTO 800MT ističe se kao pristupačna opcija sa vrhunskim kvalitetom. Ovaj motocikl je dizajniran za one koji žele avanturu bez trošenja puno novca. Svojim robusnim dizajnom i pouzdanim performansama, 800MT je osvojio srca mnogih entuzijasta motocikala širom svijeta.

Ovaj uspjeh je još jedan dokaz posvećenosti brenda CFMOTO pružanju vrhunskih motocikala po pristupačnim cijenama. Sa 800MT, CFMOTO je pokazao da se može takmičiti sa najvećim imenima u industriji i osvojiti prestižna priznanja. Ako tražite avanturistički motocikl koji kombinuje kvalitet, performanse i cenu, CFMOTO 800MT je pravi izbor za vas.

visor down top 10 motocikala

 

CFMOTO 800MT: Izvanredan Adventure Motocikl

CFMOTO 800MT ističe se kao jedan od najimpresivnijih avanturističkih bicikala u svojoj klasi, pružajući savršen balans između performansi, udobnosti i pristupačnosti. Ovaj motocikl je dizajniran da zadovolji potrebe čak i najzahtjevnijih vozača, bilo da se radi o dugim turama ili off-road avanturama.

Performanse i tehnologija

Pokreće ga moćan agregat sa dva cilindra od 799 ccm koji isporučuje izuzetnu snagu i obrtni moment, omogućavajući mu da lako savlada sve terene. CFMOTO 800MT opremljen je naprednim tehnologijama koje uključuju TFT ekran u boji, ABS sistem, tempomat, više načina vožnje i moderno LED osvjetljenje, što ga čini jednim od najopremljenijih motocikala u svojoj klasi.

Dizajn i udobnost

Ergonomski dizajn CFMOTO 800MT osigurava maksimalnu udobnost tokom dugih vožnji. Uz veliki rezervoar za gorivo kapaciteta 19 litara, vozači mogu uživati ​​u dugim putovanjima bez čestih zaustavljanja. Podesivo sedište i upravljač omogućavaju da se motocikl prilagodi svakom vozaču, dok kvalitetno ogibljenje apsorbuje neravnine na putu, pružajući glatku i stabilnu vožnju.

 

visor down top 10 motocikala

Sigurnost i pouzdanost

CFMOTO 800MT opremljen je najnovijim sigurnosnim karakteristikama uključujući napredni ABS sistem i kontrolu vuče, osiguravajući maksimalnu sigurnost u svim uvjetima vožnje. Kvalitetna konstrukcija i upotreba vrhunskih materijala jamče dugovječnost i pouzdanost motocikla, što ga čini idealnim pratiocem za sve vaše avanture.

CFMOTO 800MT je više od motocikla – on je pouzdan partner za sve vaše avanturističke poduhvate. Sa svojim izvanrednim performansama, naprednim tehnologijama i udobnim dizajnom, ovaj motocikl pruža sve što vam je potrebno za istraživanje novih terena i uživanje u svakoj vožnji. Bilo da ste iskusan jahač ili tek počinjete svoju avanturističku karijeru, CFMOTO 800MT će vas oduševiti svojim mogućnostima i kvalitetom.

visor down top 10 motocikala

 

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba