cfmoto bosna
CFMOTO CFMOTO JE PRIKAZAO PROTITIP ELEKTRIČNOG MOTO KROS MOTOCIKLA VISOKIH PERFORMANSI
elektro kros cfmoto

CFMOTO JE PRIKAZAO PROTITIP ELEKTRIČNOG MOTO KROS MOTOCIKLA VISOKIH PERFORMANSI

CFMOTO razvojni tim ne prestaje da impresionira, radeći supersoničnom brzinom i iznenađujući nas novim, fantastičnim vozilima koja redefinišu granice powersport industrije.

Prošlog vikenda je moto svijet uzdrmala vijest o jednom takvom novom projektu. Mrežama se pokrenula vijest kao lavina da CFMOTO ima već spreman prototip električnog moto kros motocikla visokih performansi.

O ozbiljnosti projekta govori i činjenica da je u njega uključena i američka motokros legenda, Ronnie Renner, čime je potvrđeno da je ovaj motocikl zaista zvijer visokih performansi, spreman da dominira stazama.

Ronnie Renner je poznat i priznat motokros i freestyle motokros (FMX) vozač iz Sjedinjenih Američkih Država. Tokom svoje karijere, stekao je reputaciju kao jedan od najdominantnijih i najinovativnijih vozača u istoriji FMX-a.

Renner je poznat po svojoj sposobnosti da izvodi ekstremno visoke skokove i spektakularne trikove u vazduhu, zbog čega je postao ikona u svijetu freestyle motokrosa. On je višestruki osvajač zlatnih medalja na X-Games i Red Bull X-Fighters takmičenjima, gdje je posebno poznat po svojim nastupima u disciplini Step Up, gdje vozači takmiče ko može da skoči najviše preko horizontalne šipke.

CFMOTO ne samo da potvrđuje svoj status kao premium proizvođač, već nastavlja da postavlja nove trendove i vodi put evoluciji powersport industrije, podižući standarde i oblikujući budućnost ovog sporta.

elektro kros cfmoto

Bez sumnje, u narednim danima možemo očekivati još novosti koje će samo potvrditi ono na šta smo već navikli od CFMOTO-a – konstantno iznenađenje, inovacije i motocikle koji premašuju sva naša očekivanja. Ostanite uz nas za više uzbudljivih informacija i pratite kako CFMOTO nastavlja da mijenja igru u svijetu motokrosa!

Pratite nas i dalje jer je uskoro, početkom novembra, najveći sajam motocikala EICMA koji se održava u Milanu, tako da ćemo vam donijeti više informacija o našem prototipu električnog motokros motocikla.

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba