cfmoto bosna
CFMOTO CFMOTO tradicionalno je na sajmu EICMA 2022 u Milanu
cfmoto eicma sajam milano

CFMOTO tradicionalno je na sajmu EICMA 2022 u Milanu

EICMA, najveći i najuticajniji internacionalni motociklistički sajam, poznat i kao Milanski sajam motocikala, priprema se za ovogodišnje posjetioce, gdje će se i CFMOTO predstaviti svoju liniju dvotočkaša kao i ATV vozila.

CFMOTO konferencija za medije biće održana na EICMA 2022 sajmu 8. novembra od 14:00 do 14:20. Konferencija za medije za pod brend ZEEHO održat će se od 14:40 do 15:00 u hali 24 054.

Pozadina priče o CFMOTO kompaniji na EICMA sajmu motociklizma

Živjeti u periodu brzog razvoja podrazumijeva i praćenje tehnologije u nastajanju koja neprestalno redefiniše modernu mobilnost. CFMOTO je ovo prihvatio, a proučavajući aktuelne novosti i trendove odgovorio i na pitanje: Kako da zakoračimo u budućnost i do iste stignemo kao globalni konkurenti?

Na EICMA 2022 sajmu, CFMOTO će odgovor na ovo pitanje dati u vidu potpuno novih modela i proširenih linija proizvoda, koji vam pružaju uvid u vodeće tehnologije u svijetu motociklizma.

Trebalo bi navesti i da se trendovi i tehnologija, kao i ekološke potrebe brzo mijenjaju. CFMOTO razmišlja i o proizvodima koji će iskustvo vožnje prevesti na novi nivo, oslanjajući se na pametnu tehnologiju i modernu, užurbanu mobilnost.

ZEEHO, kao električna podružnica brenda CFMOTO je upravo lansirana da zadovolji zahtjeve mlađe generacije i bude prigodna trendu urbane mobilnosti. ZEEHO se fokusira na snažnu interakciju između ljudi i vozila, koristi električni pogon za skutere i njegove prednosti kako bi korisnicima pružili prijatno i uzbudljivo iskustvo vožnje. Ovaj novi brend podstiče nove generacije da budu hrabre, interaktivne i da za sobom ostave vidljiv trag!

Šta nam novo donose CFMOTO i ZEEHO na EICMA 2022?

cfmoto eicma sajam milano

EICMA 2022 biće izložbeno mjesto obogaćenih linija brenda CFMOTO i pod brenda ZEEHO.

CFMOTO linija dvotočkaša prikazat će i nove modele: NK (2 modela), MT (2 modela), CL-X (4 modela), SR (3 modela) i električni motocikl (1 model). Očekujte i jedan veoma uzbudljiv koncept motocikala, koji će biti lansiran upravo na ovogodišnjem sajmu u Italiji.

Linije za četvorotočkaše bit će obogaćene sljedećim serijama: ATV (4 modela), SSV (1 model) i električni ATV (1 model). I u ovoj liniji možete očekivati konceptni ATV model koji će također biti prezentovan.

cfmoto eicma sajam milano

Kao pod brend CFMOTO brendu, i godine se pridružuje  ZEEHO sa svojim modelima: AE6+, AE6 S+, AE8 S+ i koncept model MAGNET koji će biti uskoro lansiran.

Osim prikaza novih modela, kompanija će pokrenuti i prezentovati inteligentnu platformu za povezivanje, sa novim nazivom „CFMOTO RIDE“ sistem.

cfmoto eicma sajam milano

CFMOTO i PruestelGP tim na ovogodišnjem sajmu motociklizma

Kao jedan od timova MOTO3 na World Moto GP trkama, CFMOTO se predstavio kao snažan takmičar čiji tim posjeduje vrhunsku kompetentnost.

Kako bismo proslavili prvu trkačku godinu brenda, vozači i članovi tima bit će prisutni na CFMOTO štandu, sa originalnim CFMOTO trkačkim motociklom.

CFMOTO želi dobrodošlicu globalnim medijima i gostima, kako bi bili svjedoci nove ere i budućnost CFMOTO-a i pod brenda ZEEHO. Čekamo vas na EICMA 2022 sajmu!

 

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba