cfmoto bosna
CFMOTO CFORCE 625 – NOVA VERZIJA TOURING I OVERLAND
cfmoto cforce 625 turing overland bosna

CFORCE 625 – NOVA VERZIJA TOURING I OVERLAND

CFORCE 625 TOURING predstavlja jedan od najtraženijih četvorotočkaša u svijetu ATV vozila. I, ovo nije ni najmanje slučajnost. Ovaj vrhunski četvorotočkaš predstavlja idiličnu kombinaciju snage i veličine. Uz najmoderniji i tehnološki unaprijeđen dizajn, zajedno sa neustrašivim i agresivnim performansama, ovaj terenac će zadiviti i najprobirljivije vozače. Prepreke za ovo off-road vozilo, naprosto ne postoje!

U svima nama leži nezaustavljiva čežnja i želja za apsolutnom slobodom i neobuzdanošću. Neki svoju definiciju samosvojnosti i nesputanosti nalaze u lovu, ribolovu, kampovanju, planinarenju i slično. Međutim, osvajanje svake slobode za sve ljubitelje neustrašive adrenalinske vožnje počinje kada sjednete za CFMOTO vozilo koje ugrožava konkurenciju svojim performansama. Govorimo, naravno, o CFORCE 625 TOURING vozilu koje spada u najpopularnije modele kvadova na tržištu Evrope.

CFORCE 625 TOURING – VRHUNSKE PERFORMANSE PO NAJZAHTEVNIJIM PODLOGAMA!

Najvažnija stvar prilikom odabira bilo kog modela ATV vozila jeste razmatranje njegovih performansi. Bez obzira na to vozite li po pješčanom ili šljunkovitom terenu, šumi, planini, ili bljuzgavoj podlozi – bitno je da se sa svojim kvadom krećete nezaustavljivom brzinom naprijed. CFORCE CFMOTO 625 TOURING je upravo vozilo koje ispunjava sve te karakteristike. Vitlo je standardna oprema kao kod svih naših ATV modela, i na ovoj novoj verziji dolazi sa snažnim vučnim kapacitetom od 3000 libri, što CFORCE 625 čini izuzetno praktičnim za različite terenske uslove i zadatke.

cfmoto cforce 625 touring bosna

CFORCE 625 Touring pokreće agregat od 580 kubika, jednocilindrični, tečnošću hlađeni, sa BOSCH elektronskim ubrizgavanjem goriva. Ovaj agregat je doživio tehnička unapređenja u odnosu na prošli model koja uključuju reviziju glave cilindra i optimizaciju kanala za usis i izduv, što rezultira značajnim povećanjem performansi. Motor sada postiže maksimalnu snagu od 45 KS, sa maksimalnim obrtnim momentom od 51 Nm nudeći impresivnu snagu i pouzdanost.

Ovaj agregat je uparen sa automatskim mjenjačem i kanadskim CVtech prenosom snage koji je selektivan tako da možete da uključite pogon na zadnje točkove, 4×4 pogon što znači i na zadnje i na prednje kao i jednostavnim pritiskom na dugme blokadu prednjeg diferencijala.

KADA GOVORIMO O SNAZI KOD ATV MODELA VAŽNO JE DA NAGLASIMO DA ODABIR ATV VOZILA PO SNAZI ČESTO UME DA BUDE I KONTRAPRODUKTIVAN JER SAMA SNAGA NE ZNAČI MNOGO AKO NIJE DOBRO UKLOPLJENA SA SVIM DRUGIM TEHNIČKIM KARAKTERISTIKAMA VOZILA.

Prednji dio vozila karakteriše agresivan dizajn sa novim LED svjetlima koja posjeduju našu Ridevision tehnologiju i koja vam pružaju izvrsnu vidljivost u svim uvjetima vožnje. Prednja rešetka je dizajnirana tako da doprinosi modernom i robustnom izgledu vozila, a ujedno i da štiti hladnjak koji se nalazi iza nje. Plastike na vozilu su izrađene od materijala visokog kvaliteta, dizajnirane da izdrže zahtjevne terenske uvjete, pružajući dugotrajnost i otpornost na habanje, što CFORCE 625 čini pouzdanim izborom za adrenalinsku vožnju.

cfmoto cforce 625 touring bosna

KOMPATIBILNOST SA NAJSAVREMENIJIM TEHNOLOŠKIM INOVACIJAMA

Na ovu novu verziju može se opciono instalirati i Inteligentni EPS sistem (električni servo upravljač) koji automatski reaguje na brzinu vozila, pružajući preciznu pomoć vozaču pri upravljanju. Pri malim brzinama, upravljanje je lagano i bez napora, što značajno olakšava manevrisanje u uskim područjima. Pri velikim brzinama, upravljanje je veoma stabilno, što značajno može povećati vaše samopouzdanje kada se suočavate sa teškim terenima i preprekama na stazi.

Unapređeni sistem disk kočnica na sva četiri točka omogućava snažnu i veoma agresivnu moć kočenja i zaustavljanja. Progresivna moć kočenja nudi mogućnost glatke kontrole CFORCE 652 TOURING vozila pri strmim i izazovnim terenima. Uz ovakav ugrađen sistem kočenja, sigurnost prilikom vožnje ATV vozila ostaće neupitna u svakom trenutku. Moći ćete uz veliku dozu samopouzdanja i sigurnosti da kontrolišete ovo vozilo i da kočite po kišnim danima i blatnjavim, odnosno klizavim podlogama.

cfmoto cforce 625 touring bosna

Kolorni 5-inčni LCD ekran visoke rezolucije na digitalnoj kontrolnoj ploči pruža veoma jasan i kristalno čist displej pod različitim uglovima. Možete pratiti vitalne signale svog motora na ovom displeju koji sadrži najnovije tehnološke funkcije, kao što je Bluetooth indikator poziva. Ova funkcija će vam omogućiti da uvijek ostanete u toku sa vanjskim svijetom. Ili se, jednostavno, isključite iz virtualnog svijeta i uživajte u vožnji u prirodi!

SNAGA, VELIČINA I KOMFOR U JEDNOM

Vanvremenska off-road ekskurzija vam je, naprosto, zagarantovana sa ovim četverotočkašem!

Dimenzije ovog nezaustavljivog terenskog vozila su 2235 x 1180 x 1390 mm (dužina x širina x visina), dok je samo vozilo teško 395 kilograma. Minimalno rastojanje od tla je 270 mm, dok je međuosovinsko rastojanje 1480 mm. Dvodiopno udobno sjedište pruža maksimalni komfor i ugođaj ne samo za vozača, već i za drugog putnika. Drugim riječima, ergonomski oblikovano sjedište na ovoj novoj verziji koje dolazi sa potpuno novim pjenušavim materijalom kao i materijalom kojim je presvučeno zajedno sa naslonom pruža vrhunsku sigurnost i zaštitu vozaču i drugom putniku, istovremeno osiguravajući udobnu vožnju.

Šasija na novom modelu je ojačana ali joj je u isto vrijeme i masa smanjena, novi 625 ima unaprijeđeno nezavisno vješanje sa dvostrukim A-ramenima na sva četiri točka što omogućava da se oni prilagode svaki nezavisno konfiguraciji terena. Amortizeri su uljni, dugog hoda i mogu da se podešavaju. Novi CFORCE 625 ima smanjen radijus okretanja u odnosu na prošlu verziju što ne moramo da napominjemo koliko znači kada krenete na vožnju po terenu naročito onom na kojem je smanjen manevarski prostor kao što je šuma.

cfmoto cforce 625 touring bosna

Držači za noge osiguravaju optimalnu kontrolu vozaču, dok istovremeno pružaju zaštitu od nečistoća tokom vožnje. Rukohvati za vozače posjeduju štitnik sa prednje strane koji omogućavaju dodatnu zaštitu vozaču od potresa, grančica i udara sitnih objekata tokom vožnje.

Kormilo CFORCE 625 Touring vozila je dizajnirano s fokusom na ergonomiju i udobnost, pružajući vozaču laku kontrolu i manevarisanje čak i u zahtjevnim terenskim uvjetima. Svi prekidači su napravljeni od kvalitetne plastike, odlično su pozicionirani i dolaze sa pozadinskim osvjetljenjem što je standard kod svih naših ATV vozila ali i jedna od stavki koja nas izdvaja od svih drugih brendova na tržištu kvadova.

Felge imaju novi dizajn izuzetno dopadljiv i napravljene su od aluminija kako bi se smanjila ukupna težina vozila i poboljšale performanse, dok su pneumatici dizajnirani da pružaju optimalno prianjanje na različitim površinama, od blata i pijeska, do kamenja i šumskih puteva. Pneumatici su veličine 25×8-12 naprijed i 25×10-12 pozadi.

cfmoto cforce 625 touring bosna

CFORCE 625 OVERLAND

cfmoto cforce 625 overland bosna

OVERLAND je specijalna verzija modela CFORCE 625 koja je namijenjena onima koji žele za sebe nešto posebno. CFORCE 625 OVERLAND je specijalni primjerak u ograničenom broju za one koji žele maksimalnu udobnost tokom vožnji po najtežim terenima. Jedinstvena Granite Ridge mat boja kombinovana sa fantastičnim detaljima ove limitirane serije najprodavanijeg ATV modela u Evropi koja sada dolazi sa maksimalnom opremom za maksimalno uživanje u vožnji. Ono što izdvaja Overland verziju od standardne 625 Touring verzije je poseban avanturistički izgled i dodatna oprema za vožnju po svim vremenskim uvjetima i svim vrstama terena:

– jedinstvena Granite Ridge mat boja

– posebno dizajnirani prednji i zadnji bul barovi

– ALU zaštita podvozja

– dodatni vjetrobran

– zadnji kofer

– posebno dizajnirane aluminijske felge️️ u mat crnoj boji

cfmoto cforce 625 overland bosna

Kod ovog modela dominiraju posebno dizajnirani za ovu verziju bull barovi naprijed i nazad koji imaju zadatak da zaštite vozilo od udaraca ili grana tokom off-road vožnje. OVERLAND model dolazi sa integrisanim vjetrobranom koji je dobrodošao kod ovako moćne mašine kako zbog zaštite putnika, tako i izgleda jer mu jednostavno daje avanturistički pečat.

U standardnu opremu kod Overland modela uključen je i fabrički tvrdi kofer koji je pozicioniran iza leđa suvozača. Kofer je vodootporan i izrađen je od kvalitetne tvrde plastike što je već poznato za CFMOTO kompaniju i trebalo bi da vam omogući dovoljno prostora za skladištenje opreme koja je zaštićena od svih vremenskih uvjeta.

Overland model za razliku od standardnog CFORCE 1000 modela dolazi sa ALU SkidPlate pločom koja je postavljena cijelom dužinom postroja vozila. Ova ploča štiti vozilo od oštećenja na ovjesu ili donjem dijelu vozila nastalih usled udaraca u panjeve, kamenje ili prilikom prelaska oborenih debla tokom avanturističkih vožnji.

cfmoto cforce 625 overland bosna

Ukoliko želite da imate pravo avanturističko vozilo koje će vam pružiti potpunu sigurnost i lakoću prilikom vožnje po nepoznatim terenima, onda je CFORCE 625 OVERLAND pravi izbor za vas. Visok nivo završne obrade, savremeni dizajn, fantastične performanse motora, udobnost tokom vožnje, bogata standardna oprema koju dobijate i prihvatljiva cijena su dovoljan adut da ovu verziju potražite u našim salonima, jer je broj komada koji su dostupni za prodaju ograničen.

MUDJA – POČETAK U ATV SVIJETU SA CFORCE 625 MODELOM

Jedan od naših najpopularnijih YouTuber-a Muđa je svoje prve korake u ATV svijetu napravio baš sa modelom CFORCE 625 Touring kojeg je vozio skoro dvije godine. U videu sa početka ovog teksta možete pogledati kompletnu Muđinu priču o kvadovima i njegovom ulasku u ovaj divni svijet off-road vožnje kao i o tome zašto je izabrao baš 625 kao vozilo za početak. Na njegovom YouTube kanalu možete pogledati zanimljive video zapise sa vožnji i saznati koji model CFMOTO Muđa sada vozi.

U međuvremenu, Muđa je postao Brend ambasador CFMOTO-a i uskoro očekujte još zanimljivih videa sa vožnji.

cfmoto cforce 625 touring bosna mudja

Kao što možemo zaključiti, nova verzija CFORCE 625 TOURING vozila je optimalno rješenje za sve ATV entuzijaste koji uživaju u svim off-road izazovima. Ako želite da postanete ponosni vlasnik ovog moćnog terenca, onda je CFMOTO prava adresa za vas! U ovom vrhunskom CFMOTO vozilu krije se, zapravo, vaš najpouzdaniji saveznik za vožnju u svim prilikama – od izlaska do zalaska sunca, ali i preko toga! CFMOTO vozila su više nego što očekujete. Izaberite svoj model i neka vaša životna avantura počne!

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba