cfmoto bosna
CFMOTO PREDSTAVLJAMO CFORCE 1000 OVERLAND
PREDSTAVLJAMO CFORCE 1000 OVERLAND

PREDSTAVLJAMO CFORCE 1000 OVERLAND

Našoj gami ATV modela sada se pridružio još jedan specijalni primjerak u ograničenom broju za one koji žele maksimalnu udobnost tokom vožnji po najtežim terenima. Jedinstvena Desert Tan boja ukombinovana sa fantastičnim detaljima koji model CFORCE 1000 OVERLAND čine neodoljivo privlačnim terenskim vozilom uparena je sa paketom dodatne opreme i izuzetno pouzdanim dvocilindričnim agregatom koji isporučuje 85KS što vas čini spremnim i za najzahtevnije avanturističke vožnje.

Pored posebnog izgleda, ono što OVERLANDA izdvaja od standardnog CFORCE 1000 modela je i dodatna oprema za vožnju po svim vremenskim uslovima i svim vrstama terena:

– Jedinstvena Desert Tan boja ✅️ – Specijalno dizajnirani prednji i zadnji bul barovi sa integrisanim LED svjetlima u prednjem bul baru ✅️ – HDPE zaštita postrojenja ✅️ – Dodatni vjetrobran ✅️ – Dodatni centralni kofer koji se montira umjesto suvozačevog sjedišta✅️ – BEADLOCK felne ✅️

PREDSTAVLJAMO CFORCE 1000 OVERLAND

Kod ovog modela naprijed dominira masivni unikatni bulbar sa integrisanim LED svjetlima koja se jednostavno uključuju na prekidaču koji je postavljen sa lijeve strane kormana. Bull Barrovi imaju zadatak da zaštite vozilo od udaraca ili granja tokom off-road vožnje. OVERLAND model dolazi sa integrisanim vjetrobranom i efikasnim štitnicima za ruke kako bi zaštitili vozača od vjetra, blata i granja koje se nalaze na putu. Vjetrobransko staklo je dobrodošlo kod ovako moćne mašine kako zbog zaštite putnika tako i izgleda jer mu jednostavno daje avanturistički pečat.

CFORCE 1000 OVERLAND, kao i standardni model, ima naprijed postavljenu ploču izrađenu od kvalitetnog i izdržljivog materijala koja omogućava prostranu tovarnu površinu i dosta tačaka za vezivanje prtljaga.

Kao i u standardnom CFORCE 1000, i u Overland modelu je ugrađeno moćno vitlo snage 3000 libri sa kontrolnim prekidačem na upravljaču. Ne moramo da vam objašnjavamo zašto je snažno vitlo neophodno za off-road vožnju, naročito kod ovako jakih i teških mašina. CFORCE 1000 OVERLAND dolazi sa EPS upravljačem, ili ti električnim servom, koje će vam olakšati vožnju. Tu je naravno i oprema koja je standardna kod svih naših modela, a to su USB utičnica, 12V utičnica kao i retrovizori. Tu je i digitalni 5“ LCD displej koji je lako čitljiv i po najjačem suncu i koji vam pruža različite informacije neophodne u vožnji.

PREDSTAVLJAMO CFORCE 1000 OVERLAND

Moderne ergonomske komande na upravljaču sa pozadinskim osvetljenjem su tu da u noćnim uslovima omoguće bolju vidljivost prekidača, što je već standard kod svih naših vozila. Ovo pozadinsko osvetljenje se retko može sresti na ATV vozilima i stvarno pomaže prilikom vožnje u uslovima slabije osvetljenosti.

SNAGA I SPOSOBNOST ZA OSVAJANJE NEPRISTUPAČNIH TERENA

Snaga kod ovog modela nije problem. CFORCE 1000 Overland ima naš dobro poznati agregat iz standardnog CFORCE 1000 modela zapremine 963 kubika, koji je dovoljno jak za ekstremnu vožnju, ali ne previše bučan kada je u pitanju safari vožnja do udaljene destinacije. Prijenos je tradicionalno pružen kanadskom proizvođaču CVTech, koji se do sada pokazao kao neprikosnoven za off-road vožnju i pruža vam selektivan prijenos na zadnji pogon ili na pogon 4×4 plus blokadu prednjeg diferencijala. Kod modela CFORCE 1000 OVERLAND prisutna je i automatska zadnja blokada.

Kočenje motorom je više nego dovoljno i nije nametljivo, što je izraženo kod vozila u njegovoj klasi. Čak i oni najagresivniji vozači imaće dovoljno snage, jer Overland pruža idealnu količinu koja u kombinaciji sa vještinom i znanjem vozača jednostavno dovodi do toga da skoro nema situacije iz koje nećete izaći kao pobjednik.

U standardnu opremu kod Overland modela uključen je i fabrički tvrdi trodjelni kofer zapremine 105L koji je pozicioniran iza leđa suvozača. Kofer je izrađen od kvalitetnog materijala, što je već poznato za CFMOTO kompaniju, i trebalo bi da vam omogući dovoljno prostora za skladištenje opreme koja je zaštićena od svih vremenskih prilika. Takođe, najjači ATV iz CFMOTO porodice koji nosi oznaku OVERLAND, posjeduje dvodjelno izuzetno udobno sjedište. Ono se po potrebi može zamijeniti sa centralnim koferom zapremine 41L kada se ukloni suvozačevo sjedište, i tada dobijate mjesta za puno stvari ako planirate duži boravak u prirodi ili pravu višednevnu ekspediciju u nepoznato. A tada se nosi i šator, i vreća za spavanje, i pribor za jelo, za lov, pecanje, stolice za sjedenje, i još mnogo toga.

PREDSTAVLJAMO CFORCE 1000 OVERLAND

Overland model, za razliku od standardnog CFORCE 1000 modela, dolazi sa HDPE SkidPlate pločom koja je postavljena cijelom dužinom postrojenja vozila. Ova ploča štiti vozilo od oštećenja na ovjesu ili donjem dijelu vozila nastalih usljed udaraca u panjeve, kamenje ili prilikom prelaska oborenih debla tokom avanturističkih vožnji. HDPE zaštita postrojenja se završava aluminijumskim dijelom koji štiti prednji dio oko vitla, što pored značajne praktičnosti ima i lijep vizuelni doprinos.

Sa zadnje strane primjetan je isto masivni bullbar koji spada u standardnu opremu kod OVERLANDA, kao i dvostruka LED svjetla. Tu je i kuka za prikolicu sa električnim priključkom za signalizaciju. CFORCE 1000 OVERLAND, kao i klasičan CFORCE 1000 model, ima revolucionarno quadlink ovjes. Ovakav sistem ovjesa pruža mu superiornost na svim podlogama i terenima.

SIGURNOST I PRI NAJEKSTREMNIJIM VOŽNJAMA

Najopremljeniji ATV u CFMOTO gami, OVERLAND, dolazi sa fantastičnim aluminijumskim felnama veličine 14 inča na kojima je pričvršćen Beadlock prsten u istoj Desert Tan boji. Ovaj prsten je prisutan na felnama na većini vozila koja se takmiče u najekstremnijim ATV takmičenjima i garantuje vam da guma neće “spasti”, čak ni pri veoma niskom pritisku u pneumatiku. Tu su i šestoslojne off-road gume izrađene po strogim ATV standardima.

Ukoliko želite da imate pravo avanturističko vozilo koje će vam pružiti potpunu sigurnost i lakoću prilikom vožnje po nepoznatim terenima, onda je CFORCE 1000 OVERLAND pravi izbor za vas. Visok nivo završne obrade, savremen dizajn, fantastične performanse motora, udobnost tokom vožnje, bogata standardna oprema i prihvatljiva cijena su dovoljan adut da ovog snagatora potražite u našim salonima, jer je broj modela koji su dostupni za prodaju ograničen. Ne zaboravite da svu ovu opremu koju dobijate uz Overland verziju, ukoliko bi kupovali posebno, značajno više biste platili ukoliko bi te dodatke kupovali odvojeno.

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba