cfmoto bosna
CFMOTO NOVI MODEL JE TU – ZFORCE 950 ALI SA 4 SJEDIŠTA
zforce 950 sport 4 bosna

NOVI MODEL JE TU – ZFORCE 950 ALI SA 4 SJEDIŠTA

Više zabave, više adrenalina i sa više putnika, ZFORCE 950 sa 4 sjedišta.

Pripremite se za ultimativnu avanturu s našim potpuno novim SSV vozilom koje ima mjesta za čak četiri putnika. Ovo novo vozilo iz naše ponude četverotočkaša kombinuje visoke performanse, odličnu udobnost i nevjerovatnu sposobnost, čineći ga savršenim izborom za moderne istraživače koji traže uzbudljive doživljaje u prirodi i to sa četiri putnika!

Podignite svoje off-road iskustvo na viši nivo sa našim revolucionarnim modelom ZFORCE Sport 4, prvim sportskim SSV sa četiri sjedišta koje je naša kompanija proizvela i koji je spreman da unaprijedi vaše avanture. Kombinujući uzbuđenje modela ZFORCE 1000 Sport sa pogodnošću sjedenja za četvoro, ZFORCE 950 Sport 4 nudi neuporedivo iskustvo off-road vožnje.

Agresivni sportski dizajn se odmah uočava kod prednjeg dijela ovog četverotočkaša gdje dominira redizajnirana rešetka ispod koje se nalazi moćno vitlo od 4500 libri na čijem kraju se nalazi potpuno redizajnirana kuka za kačenje kao i distancer. Umjesto sajle, kao što je to bio slučaj sa ranijim ZFORCE modelima, sada je na vitlo namotano sintetičko uže, koje je izuzetno jako i naravno ima pozitivnu osobinu a to je da ne može da korodira. Tu su i farovi sa RIDEVISION LED tehnologijom koji vam pružaju izuzetno dobru vidljivost po svim uslovima vožnje. Pečat vizualnom karakteru ovog vozila daju LED obrve, smještene iznad farova, koje možemo vidjeti kod automobila posljednje generacije.

zforce 950 sport 4 bosna

SNAŽAN AGREGAT ZA VISOKU IZVEDBU

ZFORCE 950/4 je opremljen sa 963cc, tečnošću hlađenim V-Twin agregatom koji isporučuje 85 konjskih snaga na 7500 obrtaja u minuti i 87 Nm na 5500 obrtaja u minuti. Agregat je uparen sa CVTech prijenosom za neuporedivu snagu i izvedbu koju vam pruža na svim terenima.

Doživite neprikosnovenu preciznost upravljanja sa sistemom električnog servo upravljanja (EPS) na novom ZFORCE Sport 4. EPS sa promjenljivom podrškom pruža optimalan odgovor upravljanja u svim uslovima, ulijevajući samopouzdanje i kontrolu. Dvostruki mod vožnje lako prilagođavate režim snage vašeg vozila za poboljšanu stabilnost na izazovnom terenu.

zforce 950 sport 4 bosna

Kod ovog modela šasija je produžena kako bi se smjestila četiri udobna sportska sjedišta, koja su izrađena od tehničkog brzo sušećeg materijala, uz dovoljno komfora ali i sigurnosti. Šasija je izrađena od čeličnih cijevi od legure 20CrMn, sa novorazvijenom gornjom gredom i ojačanjima sa strane kako bi se povećala krutost i snaga karoserije. Vozilo je teško 680 kilograma. Kao rezultat toga, vozilo se ponaša stabilno, pružajući kontrolisanu i samouvjerenu vožnju. Dimenzije vozila su 3065mm dužina, 1524mm širina i 1870mm visina.

zforce 950 sport 4 bosna

Na novom Z950/4 sigurnost je na prvom mjestu jer su sad prisutna polu vrata koja osiguravaju vašu zaštitu tokom svake avanture. Vrata se otvaraju od centralnog stuba ka van omogućavajući lak pristup sjedištima i dodatnu zaštitu tokom vožnje na terenu.

KOKPIT DOSTOJAN AUTOMOBILA NOVE GENERACIJE

U kokpitu novog CFMOTO ZFORCE 950 SPORT-4, avanturistički duh susreće vrhunsku tehnologiju i ergonomiju. Svaki detalj je pažljivo osmišljen da zadovolji potrebe iskusnih off-road entuzijasta.

Na centralnom mjestu dominira napredni digitalni displej, koji vozaču na jasan i pregledan način prikazuje sve vitalne informacije – brzinu, obrtaje, stanje goriva, temperaturu i mnogo više. Osvjetljenje displeja je prilagođeno za lako čitanje pod svim uslovima osvjetljenja, čime se osigurava da vozač u svakom trenutku ima potpunu kontrolu nad informacijama.

Udobnost vozača i putnika je na visokom nivou zahvaljujući ergonomski dizajniranim i konturisanim sjedištima koja pružaju izuzetnu podršku i komfor tokom dugih i zahtjevnih vožnji. Podesiva ručka za suvozača dodatno podiže nivo sigurnosti i komfora, omogućavajući putnicima da se osjećaju sigurno i stabilno čak i tokom najintenzivnijih avantura.

Kontrolna ploča je intuitivna i lako dostupna, sa svim prekidačima i kontrolama raspoređenim na logičan i praktičan način, omogućavajući vozaču da se fokusira na put ispred sebe, dok su sve funkcije vozila lako upravljive.

Kokpit CFMOTO ZFORCE 950 SPORT-4 ne samo da je funkcionalan i ergonomski dizajniran, već i donosi dodatni nivo stilizacije i atmosfere zahvaljujući ambijentalnom osvjetljenju. Ovo osvjetljenje ne samo da poboljšava vidljivost unutar kokpita tokom noćnih vožnji, već i dodaje sofisticiran osjećaj unutrašnjosti vozila.

U kombinaciji sa naprednim digitalnim displejem, ergonomskim sjedištima i intuitivno postavljenim kontrolama, ambijentalno osvjetljenje u kokpitu CFMOTO ZFORCE 950 SPORT-4 zaokružuje cjelokupno iskustvo, čineći ga ne samo funkcionalnim, već i vizuelno privlačnim i ugodnim za vožnju u svim uslovima.

Za potpunu zabavu zadužen je potpuno integrisani stereo i multimedijalni sistem. Vama je ostalo samo da odaberete svoju omiljenu melodiju sljedeći put kada se uputite na off-road vožnju sa prijateljima.

Aluminijske felne, na kojima su instalirani 27″ izdržljivi pneumatski, dobile su i Beadlock prsten koji doprinosi sigurnosti vožnji u onim najekstremnijim situacijama. Ove sportski dizajnirane felne poboljšavaju ukupni estetski izgled vašeg off-road saputnika.

zforce 950 sport 4 bosna

ZFORCE 950 Sport 4 se ističe svojim impozantnim klirensom od 307mm (odstojanje od tla) i sofisticiranim amortizerima koji imaju veliki prečnik i dug hod, i koji garantuju izuzetno udobnu vožnju. Ovi amortizeri efikasno upijaju kako manje neravnine, tako i udarce srednje jačine, čime se osigurava stabilnost i komfor. Posebno su zanimljivi zbog svojih dvostepenih opruga i unaprijeđenog sistema zaptivanja, što doprinosi pouzdanijim i boljim performansama. Dodatni plus je i jednostavno podešavanje kompresije amortizera bez potrebe za alatom, sa tri različita podešavanja, što korisnicima omogućava prilagođavanje vozila prema ličnim preferencijama i terenu.

Zadnji dio CFMOTO ZFORCE 950 SPORT-4 je pravo umjetničko djelo funkcionalnosti i stila, idealno prilagođeno zahtjevima i estetici off-road avanturista. Ovaj dio vozila je pažljivo dizajniran ne samo da izdrži teške terene, već i da pruži dodatnu vrijednost i praktičnost.

Centralno mjesto zauzima po prvi put u nekom našem modelu fabrički integrisan kofer kapaciteta 158 litara. Ovaj kofer postavljen na zadnjem dijelu vozila je izrađen od izuzetno kvalitetne i tvrde plastike i u njega može stati dovoljno stvari za cjelodnevnu avanturu sa prijateljima, koji je ne samo veliki i praktičan, već i opremljen sa sigurnosnim bravicama, čineći ga savršenim za sigurno skladištenje opreme za avanture. Bez obzira da li je u pitanju kampovanje, lov ili bilo koja druga aktivnost, ovaj prostor nudi dovoljno mjesta za sve potrebne stvari. Ono što je možda i najvažnije, potpuno zaptiven i sprečava prodor vode u kofer.

Ispod kofera, zadnji dio je opremljen snažnim i stilizovanim LED svjetlima, koja osiguravaju odličnu vidljivost u svim uslovima, istovremeno doprinoseći modernom i agresivnom izgledu vozila. Ova svjetla ne samo da povećavaju bezbjednost, već i naglašavaju sportski karakter ZFORCE 950 SPORT-4 modela.

Zadnji dio uključuje i robusni bull bar koji je tu da štiti ključne dijelove vozila od udaraca i oštećenja prilikom prolaska kroz zahtjevne terene. Naročito se ističe i centralno postavljen izduv koji daje jedan oštar i sportski zvuk ovom modelu. Naravno tu je i kuka za vuču sa priključkom za električnu instalaciju.

U kombinaciji sa ostalim elementima dizajna, zadnji dio CFMOTO ZFORCE 950 SPORT-4 ističe se kao primjer funkcionalnosti, sigurnosti i stila, doprinoseći ukupnom utisku ovog moćnog off-road vozila.

CFMOTO ZFORCE 950 SPORT 4 nije samo SSV sa četiri sjedišta, on je vaš izbor do nezaboravnih avantura, stvoren da zadovolji želje ljubitelja avantura koji vole da dijele putovanje sa prijateljima. On je savršena kombinacija snage, performansi i udobnosti, čineći ga idealnim saputnikom u svijetu off-road vožnje.

Da li ste spremni da doživite off-road uzbuđenje jer kako naš slogan kaže CFMOTO – Više nego što očekujete!

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba