cfmoto bosna
CFMOTO CAMSO GUSENICE – ZA ONE KOJI VOLE ZIMSKU VOŽNJU
camso gusenice cfmoto

CAMSO GUSENICE – ZA ONE KOJI VOLE ZIMSKU VOŽNJU

Iskoristili smo prvi snijeg da odemo na Kopaonik, jednu od najljepših planina u regionu i snimimo vam jedan poseban video – testiranje CFMOTO ATV vozila sa Camso gusenicama po dubokom snijegu. Pogledajte video sa ove snežne avanture koja će vas oduševiti!

Zašto su Camso gusenice game-changer za vožnju po snijegu? Ove gusenice nisu samo dodatak vašem vozilu, one su inženjersko čudo koje vašem ATV-u daju supermoći na snijegu. Sa jedinstvenim dizajnom koji omogućava neviđenu trakciju, Camso gusenice vašem vozilu pružaju stabilnost i snagu potrebnu za osvajanje svake snežne prepreke.

Bez obzira na to koliko je vaše ATV vozilo robusno i snažno, dubok snijeg ili ozbiljno blato ponekad mogu biti izuzetno veliki i nepremostivi izazov za vaše gume.

camso gusenice cfmoto

Tu na scenu, ili bolje rečeno na snijeg, stupaju Camso gusenice specijalno dizajnirane za ATV, SSV i UTV vozila, koje će vam pružiti ultimativno iskustvo vožnje po dubokom snijegu, bilo da se radi o vožnji radi zabave ili o radnom zadatku.

Camso gusenice su dizajnirane tako da budu jednostavne za montiranje, a izuzetno dugovječne, kako bi se povećala izdržljivost i pouzdanost, te kako bi vam pružile superiornu, uzbudljivu vožnju po snijegu.

Sam ram na kojem su montirane gusenice izrađen je od visokokvalitetnog čelika, kao i specijalno je dizajniran kako bi doprinio manjim vibracijama, većoj udobnosti, preciznijem upravljanju, i sa većom površinom prijanjanja na podlogu, ali i manjim pritiskom čak do 50% na površinu, što dovodi do veće stabilnosti, ali i prohodnosti po dubokom snijegu.

Camso gusenice kod nas možete pronaći u više veličina, i to zavisi od toga za koju vrstu vozila vam trebaju, da li je za kvad ili za neki model iz game side by side vozila.

camso gusenice 4rs

Dizajn ovih gusenica zaista je inspirisan pravim životinjama koje preživljavaju u ekstremnim zimskim uslovima. Poput planinskih kozoroga, koji se penju po najstrmijim liticama, Camso gusenice su dizajnirane da se hvataju za svaku površinu, omogućavajući vam da se penjete, spuštate i manevrišete po snijegu kao nikada prije.

I dok vozite, primijetićete da se vaše vozilo ponaša kao da je na sopstvenim skijama. Ovaj sistem omogućava ne samo bolju trakciju, već i neuporedivu udobnost tokom vožnje. Zaboravite na trzanje i skakanje – sa Camso gusenicama, vaša vožnja je glatka i kontrolisana.

Dok se vozite kroz snežne staze Kopaonika, videćete kako ove gusenice omogućavaju CFMOTO ATV vozilima da se lako nose sa dubokim snijegom, strmim usponima i izazovnim terenima. Ako razmišljate o unapređenju vašeg ATV iskustva, Camso gusenice su put ka novoj dimenziji avanture.

camso gusenice t4s

Pogledajte ove modele na našem sajtu ili u našem prodajnim salonima u Banjaluci ili Sarajevu, jer vožnja po snijegu i maksimalna zabava mogu da počnu.

Ne propustite ovu uzbudljivu epizodu i pridružite nam se u otkrivanju svih tajni Camso gusenica!

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba