cfmoto bosna
CFMOTO CFMOTO nezaustavljiv: David Alonso grabi ka tituli nakon treće pobjede
cfmoto trka moto 3 šampionat francuska

CFMOTO nezaustavljiv: David Alonso grabi ka tituli nakon treće pobjede

CFMOTO vozač David Alonso ostvario je još jednu pobjedu u ovogodišnjem Moto3 šampionatu, dok je njegov timski kolega Joel Esteban zauzeo četvrto mjesto.

cfmoto fance moto3 gp

Vozač tima CFMOTO Aspar, David Alonso, ostvario je svoju treću pobjedu ove sezone na Velikoj nagradi Francuske nakon nevjerojatnog završetka utrke. Alonso je startao s pole positiona, ali u prvim krugovima su ga pretekli neki vozači. Mladi Kolumbijac uspio je ostati smiren u utrci koja je imala vrlo veliku vodeću grupu vozača i čekao je posljednje krugove da pokaže svoje adute.

cfmoto trka moto 3 šampionat francuska

Tri kruga prije kraja, vozač tima CFMOTO Aspar, David Alonso, izveo je dvostruko preticanje Daniela Holgada i Colina Vejera i preuzeo vodstvo. Holgado mu je ubrzo uzvratio hrabrim preticanjem, ali u posljednjem krugu Alonso je ponovno preuzeo vodstvo i ostvario svoju treću pobjedu ove sezone od ukupno 5 utrka. Holgado, koji je većinu utrke bio prvi, završio je kao drugi, dok je Vejer bio treći. Ovom pobjedom Alonso je smanjio zaostatak za Holgadom na tablici i sada zaostaje samo jedan poen za liderom Svjetskog prvenstva. Štoviše, tim CFMOTO Aspar sada vodi u poretku konstruktora.

cfmoto trka moto 3 šampionat francuska

Vozač tima CFMOTO Aspar, Joel Esteban, sjajno je zablistao na Velikoj nagradi Francuske postigavši najbolji rezultat u svojoj karijeri u Moto3. Esteban je krenuo s šesnaestog mjesta i uspio se probiti do četvrtog mjesta. Španac je pokazao izvanredan tempo tijekom cijele utrke, što mu je omogućilo da se probije među vodeće vozače i završi samo nešto više od dvije desetinke iza trećeplasiranog. Esteban je također bio najbolji novak na Le Mansu i trenutno se nalazi na osmom mjestu u ukupnom poretku.

Vozač tima CFMOTO Aspar, Izan Guevara, završio je pozitivan vikend na Le Manu ostvarivši svoj prvi plasman među prvih deset ove sezone. Španjolski vozač bio je konkurentan u prvih nekoliko krugova, ali kako je utrka odmicala, počeo je gubiti tempo i prešao je ciljnu liniju na desetom mjestu. Guevara je uspio osvojiti bodove u posljednje dvije utrke i zadovoljan je napretkom koji je ostvario.

Njegov timski kolega, Jake Dixon, završio je na sedamnaestom mjestu. Vozač tima CFMOTO Aspar startao je s jedanaestog mjesta, ali loš start utjecao je na njegovu utrku. Također, nakon kontakta sa Senom Agiusom dok se borio za trinaestu poziciju, doživio je oštećenje motocikla, što mu je otežalo daljnji napredak u utrci.

cfmoto fance moto3 gp

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba