cfmoto bosna
ATV vozila CFMOTO CFORCE 625 TOURING – Avantura na višem nivou!
cforce 625 touring CFMOTO 1

CFMOTO CFORCE 625 TOURING – Avantura na višem nivou!

CFORCE 625 TOURING predstavlja jedan od najtraženijih četvorotočkaša u svijetu ATV vozila. I, ovo nije ni najmanje slučajnost. Ovaj vrhunski četvorotočkaš predstavlja idiličnu kombinaciju snage i veličine. Uz najmoderniji i tehnološki unapređen dizajn, zjaedno sa neustrašivim i agresivnim performansama, ovaj terenac će zadiviti i najprobirljivije vozače. Prepreke za ovo off-road vozilo, naprosto ne postoje!

U svima nama leži nezaustavljiva čežnja i želja za apsolutnom slobodom i neobuzdanošću. Neki svoju definiciju samosvojnosti i nesputanosti nalaze u lovu, ribolovu, kampovanju, planinarenju i slično. Međutim, osvajanje svake slobode za sve ljubitelje neustrašive adrenalinske vožnje počinje kada sjednete za CFMOTO vozilo koje ugrožava konkurenciju svojim performansama. Govorimo, naravno, o CFORCE 625 TOURING vozilu koje spada u seriju najsvestranijih modela kvadova.

Ova “ljuta mašina” poprimila je veliku pažnju svjetske, ali i naše javnosti, zahvaljujući šasiji i dizajnu nove generacije. Sigurni smo da vas potpuno novi i unapređeni 625 TOURING neće ostaviti ravnodušnim.

CFORCE 625 TOURING – Vrhunske performanse po najzahtjevnijim podlogama!

Najvažnija stvar prilikom odabira bilo kog modela ATV vozila jeste razmatranje njegovih performansi. Bez obzira na to vozite li po peskovitom ili šljunkovitom terenu, šumi, planini, ili blatnjavoj podlozi – bitno je da se sa svojim kvadom krećete nezaustavljivom brzinom naprijed. CFORCE CFMOTO 625 TOURING je upravo vozilo koje ispunjava sve te karakteristike.

cforce 625 touring CFMOTO 2

Naime, ovaj četvorotočkaš pokreće jednocilindrični četvorotaktni motor od 580 kubnih centimetara sa vodenim hlađenjem. Vjerovali ili ne, ovaj motor je rezultat napornog, kontinuiranog dvodecenijskog rada na unapređenju tehnologije vodenog hlađenja od kompanije CFMOTO. Centrifugalno kvačilo i CVTech mjenjač sa motornim kočenjem omogućavaju maksimalnu snagu od 30KW (40KS). Vješanje točkova (naprijed i pozadi) je u potpunosti nezavisno sa dvostrukim A poprečnim ramenima. Tu su, naravno, i podesivi uljni amortizeri za napredne performanse koji omogućavaju apsorpciju i “upijanje” ispupčenih prepreka i po najtežim terenima!

CFORCE 625 TOURING dostiže maksimalnu brzinu od 90 km/h, što je zaista impresivno imajući u vidu veličinu njegovog agregata. Prenos snage je selektivan i možete se prebaciti sa 2WD na 4WD, uz blokadu prednjeg diferencijala. Izaberite svoj power mode, pa krenite u nezaboravnu avanturu sa ovim terencem.

Kompatibilnost sa najsavremenijim tehnološkim inovacijama

Inteligentni EPS sistem (električni servo upravljač) automatski reaguje na brzinu vozila, pružajući preciznu pomoć vozaču pri upravljanju. Pri malim brzinama, upravljanje je lagano i bez napora, što značajno olakšava manevrisanje u uskim područjima. Pri velikim brzinama, upravljanje je veoma stabilno, što značajno može povjećati vaše samopouzdanje kada se suočavate sa teškim terenima i preprekama na stazi.

Unaprijeđeni sistem disk kočnica na sva četiri točka omogućava snažnu i veoma agresivnu moć kočenja i zaustavljanja. Progresivna moć kočenja nudi mogućnost glatke kontrole CFORCE 652 TOURING vozila pri strmim i izazovnim terenima. Uz ovakav ugrađen sistem kočenja, bezbjednost prilikom vožnje ATV vozila ostaće neupitna u svakom trenutku. Moći ćete uz veliku dozu samopouzdanja i sigurnosti da kontrolišete ovo vozilo i da kočite po kišnim danima i blatnjavim, odnosno klizavim podlogama.

cforce 625 touring CFMOTO 3

LCD ekran visoke rezolucije na digitalnoj kontrolnoj tabli pruža veoma jasan i kristalno čisto displej pod različitim uglovima. Možete pratiti vitalne signale svog motora na ovom displeju koji sadrži najnovije tehnološke funkcije, kao što je Bluetooth indikator poziva. Ova funkcija će vam omogućiti da uvijek ostanete u toku sa spoljašnjim svijetom. Ili se, jednostavno, isključite iz virtuelnog svijeta i uživajte u vožnji u prirodi!

EC i DOT seritifikovani LED farovi su vaše “oko sokolovo” tokom noćne vožnje! LED farovi, kao posljednja riječ tehnologije i zadnja svijetla daju ovom četvorotočkašu agresivan izgled, omogućavajući vam da sa samopouzdanjem vozite i nakon zalaska sunca.

Snaga, veličina i komfor u jednom 

Vanvremenska off-road ekskurzija vam je, naprosto, zagarantovana sa ovim četvorotočkašem! Sa standardnim električnim vitlom i kukom za prikolicu sa električnim priključkom za signalizaciju, CFORCE 625 TOURING ima kapacitet vučenja od 300 kilograma. Ukupna nosivost ovog četvorotočkaša iznosi 220 kilograma, dok inovativni dizajn prednjeg i zadnjeg nosača posjeduje nosivost: 20 kg napred i 40 kg pozadi. Uz odgovarajući ATV kofer, moći ćete da prevozite opremu, alate i materijale koji su vam neophodni za kvalitetnu vožnju.

Dimenzije ovog nezaustavljivog terenskog vozila su 2235 x 1180 x 1390 mm (dužina x širina x visina), dok je samo vozilo teško 395 kilograma. Minimalno rastojanje od podloge je 270 mm, dok je međuosovinsko rastojanje 1480 mm. Dvodijelno udobno sjedište pruža maksimalni komfor i ugođaj ne samo za vozača, već i za drugog putnika. Drugim riječima, ergonomski oblikovano sjedište na naslonom pruža vrhunsku sigurnost i zaštitu vozaču i drugom putniku, istovremeno obezbjeđujući udobnu vožnju.

cforce 625 touring CFMOTO 4

Držači za noge obezbjeđuju optimalnu kontrolu vozaču, dok jednovremeno pružaju zaštitu od nečistoća tokom vožnje. Rukohvati za vozače posjeduju štitnik sa prednje strane koji omogućavaju dodatnu zaštitu vozaču od potresa, grančica i udara sitnih predmeta tokom vožnje.

Kao što možemo da zaključimo, CFORCE 625 TOURING je optimalno rješenje za sve ATV entuzijaste koji uživaju u svim off-road izazovima. Ako želite da postanete ponosni vlasnik ovog moćnog terenca, onda je CFMOTO prava adresa za vas! U ovom vrhunskom CFMOTO vozilu krije se, zapravo, vaš najpouzdaniji saveznik za vožnju u svim prilikama – od izlaska do zalaska sunca, ali i preko toga! CFMOTO vozila su više nego što očekujete. Izaberite svoj model i neka vaša životna avantura počne!

Post a Comment

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba