cfmoto bosna
CFMOTO Održana je trodnevna specijalizovana obuka servisera
Obuka servisera CF Moto

Održana je trodnevna specijalizovana obuka servisera

CFMOTO vozila su odavno poznata po kombinaciji kvaliteta, pouzdanosti, atraktivnosti i modernosti. Ono što ih izdvaja na tržištu nije samo inovativnost i izgled naših proizvoda, već i izuzetna posvećenost zadovoljstvu kupaca. Ova posvećenost se ogleda ne samo u razvoju vozila, već iu periodu nakon prodaje, tokom njihove eksploatacije. Upravo iz tog razloga, u saradnji sa fabrikom, organizovali smo trodnevnu specijalizovanu obuku za naše servisere, kako bismo dodatno podigli nivo usluge koju pružamo našim kupcima.
obuka servisera cf moto

Obuka je održana 11., 12. i 13. marta i okupila je 18 servisera iz cijelog regiona. Ovo je bila prilika da naši serviseri dobiju detaljne informacije o najnovijim rješenjima i tehnologijama primijenjenim na najnovije generacije naših vozila direktno od inženjera iz tvornice CFMOTO, koji su za ovu priliku doputovali iz Kine. Posebno je važno istaći da su neka od ovih rješenja još uvijek inovacija na tržištu i nisu dostupna za prodaju, što naše servisere svrstava u sam vrh poznavalaca CFMOTO tehnologije vozila.

obuka servisera cf moto

Teorija i praksa udruženi

Tokom obuke, serviseri su prošli teorijski dio, gdje su upoznati sa tehnološkim novinama i principima rada najnovijih modela vozila, kao i praktični dio koji je uključivao rad na najnovijim agregatima. Ovo praktično iskustvo omogućilo je serviserima da steknu neophodna praktična znanja i vještine potrebne za pružanje vrhunske usluge.

obuka servisera cf moto

Jedan od vrhunaca obuke bila je prezentacija naše CFMOTO Ride aplikacije, koja je izuzetno napredan alat za sve korisnike CFMOTO vozila. Aplikacija omogućava korisnicima da lako prate performanse i stanje svog vozila, planiraju rute, dijele iskustva sa zajednicom i još mnogo toga. Serviseri su imali priliku da se detaljno upoznaju sa funkcionalnošću aplikacije, kako bi korisnicima pružili podršku i savjete u njenom korištenju.

obuka servisera cf moto

Proba novih modela CFORCE X10 i CFMOTO 450MT

obuka servisera cf moto

Pored toga, serviseri su imali jedinstvenu priliku da među prvima u našem regionu vide i isprobaju najnovije modele CFORCE X10 PREMIUM i 450MT. Ovo iskustvo nije samo dodatno povećalo njihovo tehničko znanje, već je i unapredilo njihovu sposobnost da razumiju i zadovolje potrebe i očekivanja korisnika.

obuka servisera cf moto

Na samom kraju trodnevne obuke upriličena je svečanost na kojoj su svim učesnicima uručeni sertifikati o uspješno završenoj obuci i pokloni u znak zahvalnosti za uloženi trud i zalaganje. Ova priznanja nisu samo formalnost; oni su pravo priznanje stručnosti i posvećenosti koju su naši serviseri pokazali tokom obuke. Sertifikati služe kao dokaz da su naši serviseri stekli najnovija znanja i vještine potrebne za rad sa CFMOTO vozilima, dok pokloni simboliziraju našu zahvalnost za uloženo vrijeme, trud i stalnu posvećenost unapređenju kvaliteta usluge.

obuka servisera cf moto

Ova dodjela poklona i certifikata također potvrđuje posvećenost CFMOTO-a ne samo inovacijama i kvalitetu vozila, već i obuci zaposlenih. Vjerujemo da su naši serviseri ključni za postizanje izuzetnog korisničkog iskustva i zadovoljstva, te stoga kontinuirano ulažemo u njihov profesionalni razvoj. Na ovaj način, CFMOTO nastavlja da gradi snažnu mrežu stručnjaka spremnih da pruže podršku našim klijentima u svakom trenutku, čineći njihovo iskustvo sa CFMOTO vozilima još boljim.

Završetkom ove obuke možemo sa sigurnošću reći da su naši serviseri opremljeni znanjem i vještinama potrebnim za pružanje još bolje i efikasnije usluge. Očekujemo da će ovo direktno doprinijeti zadovoljstvu naših kupaca, omogućavajući im da još više uživaju u svom CFMOTO vozilu.

obuka servisera CF Moto

Ova obuka je samo jedan od načina na koji CFMOTO nastoji da održi visok standard kvaliteta i zadovoljstva kupaca, potvrđujući svoju posvećenost ne samo liderstvu u inovacijama, već i izvanrednoj podršci nakon prodaje.

Ovim naporima CFMOTO potvrđuje svoju poziciju na tržištu kao brend koji ne samo da obećava, već i pruža vrhunski kvalitet i uslugu. I dalje ćemo se fokusirati na poboljšanje iskustva naših korisnika, kako kroz razvoj novih tehnologija, tako i kroz pružanje izuzetne podrške svakom pojedinačnom kupcu.

CFMOTO ostaje predan svojoj misiji da kupcima pruži nezaboravno iskustvo vožnje, uz pouzdanost i sigurnost koja dolazi sa svakim našim vozilom.

 

 


Community Verified icon

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba