cfmoto bosna
Motocikli i skuteri CFMOTO motocikl 300 SR – Igrom do pobjede!
CFMOTO motocikl 300 SR CFMOTO 1

CFMOTO motocikl 300 SR – Igrom do pobjede!

CFMOTO motocikl 300 SR (SR kao skraćenica za Sport Racing) jeste sportsko-trkački motocikl. U pitanju je visokokvalitetan CFMOTO proizvod koji klijentima nudi jedinstveni i sofisticirani dizajn, u kombinaciji sa odličnim upravljanjem i agilnošću. Bez ikakve sumnje, u pitanju je veoma konkurentan igrač na tržištu sportsko-trkačkih motora.

CFMOTO uvijek teži da kreira proizvod koji je u stanju da zadovolji sve vaše potrebe i to po najpristupačnijim cijenama. Ako tražite motocikl za svakodnevna putovanja, vikend izlete i dodatni “bust” adrenalina, onda je 300 SR pravo rješenje za vas! Ovaj motor je vaš odan i lojalan partner kako za trkačke staze, tako i za svakodnevnu vožnju. Neka CFMOTO motocikl 300 SR bude prvi korak i izbor ka ostvarivanju svih vaših trkačkih snova.

Igrajte da biste pobjedili, uz 300 SR!

CFMOTO motocikl 300 SR – Pouzdan saveznik na putu!

Cilj CFMOTO motocikala ne sastoji se u hardkor trkama i takmičenju.

CFMOTO se više fokusira na zabavu. 300 SR otvara vidike motosporta za nove i mlade moto entuzijaste, povezujući ih sa onim u čemu su najbolji – zabavom i igrom. Motor 300 SR odlikuje agresivan, ali istovremeno pojednostavljeni dizajn, sa elegantnim i laganim crtama karoserije. Mišićni profil i agresivan stav veoma jasno ilustruju njegov trkački DNK. Kombinacija brzine i ljepote.

CFMOTO motocikl 300 SR CFMOTO 2

Dizajniran od trkača za trke, ergonomija 300 SR uključuje niže ručke za upravljanje i agresivniji stav za vožnju, čime će probuditi sva vaša sportsko-trkačka čula. Ergonomski dizajn 300 SR-a takođe se odražava na jednostavnu, urbanu vožnju drumovima, omogućujući udoban položaj za svakodnevnu upotrebu.

CFMOTO motocikl 300 SR CFMOTO 3

Osvjetlite svoju noćnu vožnju LED farovima koji poprimaju izgled i jasnoću orlovih očiju! I sve to za jasnu preglednost i optimalnu vidljivost na putu.

CFMOTO motocikl 300 SR CFMOTO 4

LED rasvjeta na ovom motociklu nudi vam kristalno estetski doživljaj i iskustvo.

Motor za uzbudljivu i glatku vožnju istovremeno!

CFMOTO motocikl 300 SR posjeduje jednocilindrični DOHC motor sa vodenim hlađenjem od 292,4 kubna centimetra. Ovaj motor može dostići snagu od 29,1 KS na 8750 obrtaja u minutu i 25,3 Nm pri 7250 obrtaja u minutu. Snaga i obrtni momenat motora pružaju fantastične sportske performanse za kojima žudite, uz izvanredno “glatko” upravljanje koje omogućava uzbudljivu vožnju na ulici i na stazi.

Za precizno mjerenje i doziranje goriva zadužen je BOSCH EFI. Elektronski unos goriva osigurava njegovo potpuno raspršivanje za maksimalnu efikasnost i optimalno sagorevanje. Optimizovani razvodnik za paljenje i komora za sagorjevanje CFMOTO 300 SR poboljšavaju efikasnost ubrizgavanja za bolju mješavinu goriva i vazduha. Temeljitije sagorevanje pomaže da se poveća snaga, dok se istovremeno smanjuje potrošnja goriva.

motor 1 CFMOTO

Dvostruko bregasto vratilo direktno pokreće ventil, smanjujući inerciju mehaničkog kretanja i omogućujući motoru da proizvodi velike obrtne momente (snagu). Prevlaka na dvotaktnom klipnom motoru takođe poboljšava efikasnost rada motora. S druge strane, prevlaka sa toplotnom izolacijom na glavi klipa povećava efikasnost sagorijevanja i dodatno smanjuje potrošnju goriva.

Glava cilindra odlikuje se tehnologijom za smanjenje buke kojom se efikasno smanjuju vibracije lanca, što rezulitra manjom bukom, većom djelotvoronošću motora i većim komforom.

CFMOTO motocikl 300 SR – Kontrola upravljanja na višem nivou!

Vrhunska zaustavna snaga proširuje granice “igranja” sa motorom 300 SR, dok istovremeno omogućava teško kočenje. Na prednjem točku nalaze se disk kočnice od 292 mm, dok se na zadnjem točku nalaze disk kočnice 220 mm – i oni su spremni za svakodnevnu vožnju, ali i teške podloge. Konstrukcija kočionog sistema osigurava vrhunske performanse kočenja, sa pozitivnom i stabilnom kočionom snagom. Takođe, kočioni sistem omogućava da se CFMOTO motocikl 300 SR lako prilagodi disk kočnicama različitih dimenzija.

motor 2 CFMOTO

Za slučaj kočenja u hitnim i nužnim situacijama, inteligentni ABS sistem (sistem protiv blokiranja kočnica) uspješno smanjuje mogućnost zaključavanja točkova. Ovo je, inače, jedan od najvećih rizika prilikom vožnje motocikala, što znači da ABS sistem ovog motora omogućava veću sigurnost na putu.

motor 3 CFMOTO

Potpuno novi TFT displej ekrana sadrži dva interfejsa – Sport i Eco čija se svjetlost vrlo lako prilagođava ambijentalnom osvjetljenju. LCD instrumentni ekran nudi integrisane funkcije kao što su broj obrtaja, brzina, pa čak i mogućnost povezivanja sa mobilnim telefonom.

motor 4 CFMOTO

Prednji amortizeri sa USD viljuškom od 37 mm i single-shock zadnji amortizeri, u kombinaciji sa lagano integrisanim dizajnom okvira, omogućavaju laku kontrolu i jednostavno upravljanje. CST radijalne gume sa visokim performansama obezbjeđuju pouzdanu vožnju i po najzahtjevnijim terenima.

motor 5 CFMOTO

S druge strane, minimalna težina 300 SR obezbjeđuje veliko ubrzanje i lako skretanje u krivinama, što je idealno za uslove sportske vožnje.

Napravite sopstvenu “igračku” od 300 SR!

CFMOTO će uskoro ponuditi sveobuhvatne komplete za modifikaciju ovog motocikla. Ove modifikacije uključuju sve dodatne dijelove i prateću opremu koji zadovoljavaju vaše lične zahtjeve za personalizacijom dvotočkaša. Ovi kompleti će uskoro biti u prodaji – jedan po jedan.

Prvi komplet uključuje dijelove koji će vašem motociklu priuštiuti prilagođeni izgled i vrhunsku moć upravljanja. Ovaj komplet, između ostalog, podrazumjeva poluge za kvačilo, poluge za kočnice, komplet kočnica, zaštitne poluge za kvačilo, držače za stopala, komplet vijaka i slično.

motor 7 CFMOTO

CFMOTO motocikli pružaju mnogo više od obične vožnje. Sportski geni i specifikacije pretočne u urbani dizajn omogućiće vam da doživite provoklasnu avanturu na asfaltu ili na stazi. U našoj ponudi možete naći sve traženije CFMOTO naked motocikle, poput NK 650 ABS, NK 400 ABS, NK 300 ABS, NK 250 ABS, ali i NK 150. Pored njih, nudimo vam i druge motocikle, sa nevjerovatnom energijom i harizmom, koji će vam omogućiti vrhunski užitak u slobodi otvorene vožnje. Govorimo o MT 650 ABS, GT 650 ABS, GT 400 ABS. Tu su i fantastični dvotočkaši čiji su sinonimi sigurnost, kvalitet i pouzdanost – ASIAWING LX450 i ASIAWING NC250.

motor 6 CFMOTO

CFMOTO, kao brend koji iz godine u godinu unapređuje sve svoje motore, nudi jedinstvenu garanciju za CFMOTO motocikle, koji su kupljeni u periodu od 1. maja do 31. jula ove godine. Ova garancija važiće neverovatnih 5 godina i to je najduži garantni period koji je ijedan proizvođač motocikala do sada ponudio na bosanskom tržištu! Kompanija CFMOTO ovu odluku je donijela kao rezultat visoke pouzdanosti i zavidnog kvaliteta svih CFMOTO vozila.

 

Post a Comment

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba