cfmoto bosna
ZFORCE ZFORCE 1000 Sport – Istražite nove horizonte!
ZFORCE 1000 Sport CFMOTO 1

ZFORCE 1000 Sport – Istražite nove horizonte!

Ukoliko tražite načina da doživite vrhunsku avanturu i da istražite nove horizonte u off-road vožnji, onda je ZFORCE 1000 Sport pravo SSV vozilo za vas!

Ovaj četvorotočkaš, sa nenadmašnim performansama, dizajniran je i proizveden da vašu off-road vožnju učini ekstravagantnijom. Spremite se za upravljačko iskustvo na višem nivou! Pritom, ZFORCE 1000 Sport nije samo “dekor vozilo”, već kompletno opremljeni četvorotočkaš koji će vam pomoći i na teškom terenu. Kombinacija performansi i udobnosti pružiće vam više uzbuđenja i uživanja za vožnju na otvorenom. Budite uvereni da vas sa ovim vozilom čeka nova avanturistička priča na bilo kojoj podlozi.

ZFORCE 1000 Sport CFMOTO 2

U poređenju sa drugim brendovima SSV vozilima, ZFORCE 1000 Sport je napravljen ne samo sa odličnim performansama, već dolazi i po prilično povoljnoj cijeni. Tržište SSV vozila danas je veoma konkurentno. Zato je CFMOTO odlučio da napravi vozilo koje će na “prvi pogled” pobijediti i najkompetitivnije rivale. Z1000 Sport EPS vas definitivno neće ostaviti ravnodušnim.

Naime, ovaj terenac uneo je novu energiju na tržište četvorotočkšaša i za veoma kratko vrijeme, zahvaljujući dizajnu i performansama, stekao višestruku globalnu popularnost. U tom smislu, ZFORCE 1000 Sport osvojio je tržište Severne Amerike, Evrope i Okeanije. Zato i ne čudi da pojedini ljubitelji off-road vožnje ovaj četvorotoškaš nazivaju gladijatorom među SSV vozilima!

ZFORCE 1000 SPORT – Idealan balans brzine i snage 

U pitanju je sportski SSV model četvorotočkaša sa originalnim dizajnom. Iako posjeduje sportske gene, CFMOTO ZFORCE 1000 Sport će vam istovremeno omogućiti elegantnu vožnju sa visokoisplativim performansama. Ukoliko ste ljubitelj vrhunske sportske i nenametljive vožnje u prirodi, sa Z1000 Sport SSV vozilom sigurno nećete pogriješiti. Dobra vijest je što ovaj četvorotoškaš nije namjenjen samo iskusnijim vozačima, već i početnicima. Naime, nije neophodno da imate profesionalne upravljačke sposobnosti da biste vozili Z1000 Sport EPS.

ZFORCE 1000 Sport CFMOTO 3

Ovaj terenac ima jednostavne i stabilne kontrole, ali i izvrsne performanse. Pribor i drugi dodaci (oprema) koji dolaze uz ovo vozilo, pružiće vam više zaštite i bolju bezbjednost prilikom upravljanja. Glatke estetske linije stila, u kombinaciji sa agresivnim sportskim stavom, čine ZFORCE 1000 Sport neprevaziđenim izborom za sve SSV entuzijaste.

Snagu ZFORCE 1000 Sport vozilu daje jedinstveni dvocilindrični agregat sa V rasporedom i zapreminom od 962 cc. ZFORCE 1000 Sport model opremljen je sa varijabilnim, dinamičnim, progresivnim i najsavremenijim elektronskim servo upravljačem za pouzdanu kontrolu vozila pri bilo kojoj brzini. Upravljanje je lagano i pri manjim brzinama, dok je pri većim brzinama kontrola izuzetno stabilna i postojana. Napajanje gorivom uz ECU BOSCH sistem osigurava snagu čistog sagorevanja, kao i optmialnu efikasnost goriva u opsegu RPM obrtaja. Zahvaljujući motoru i BOSCH sistemu, Z1000 Sport će zadovoljiti i najzahtjevnije vozače, naročito sa svojom fleksibilnošću i slatkom vožnjom.

ZFORCE 1000 Sport CFMOTO 4

Ako vam je neophodna eksplozivna energija, pritiskom na papučicu gasa “ulazite” u anatomski oblikovano sjedište. Kada želite da zakočite, znajte da su diskovi hidrauličnih kočnica vrlo precizni i dobro prilagođeni pneumaticima. Diskovi su napravljeni od legure aluminijuma, a njihov dizajn u potpunosti odgovara karakteru ove mašine.

Ono što ZFORCE 1000 Sport izdvaja od drugih vozila jeste da kod njega postoje dva moda vožnje – SPORT i ECO.

Estetika, komfor i sigurnost bez presedana 

Multifunkcionalni TFT displej sa više boja omogućava automatsko podešavanje osvjetljenja, zajedno sa Bluetooth indikatorom poziva. Z1000 SPORT ima LED farove sa kojima ćete moći da vozite i nakon zalaska sunca. Omogućujući i do 80 odsto više osvjetljenja od halogena, LED farovi na ovom vozilu će vam osvetleti i najmračnije predjele tokom noćne vožnje. Jačina rama (okvira) ovog vozila pojačana za 10 odsto, dok je težina vozila smanjena za 15 odsto. Posljedica ovoga jeste manja rigidnost za bolje upravljanje vozilom i više snage. Praktičnost i atrakcija u jednom.

Inovativni dizajn dvostrukog auspuha odmah će vam zapasti za oko jer podsjeća na dvije cijevi od pištolja. On će vam doprineti da imate moćan i sportski osjećaj prilikom vožnje, dok ujedno poboljšava “gazeće” performanse.

SSV vozila CFMOTO 1

Treba istaći da je ZFORCE 1000 Sport izuzetno ergonomično vozilo. Posjeduje volan sa nagibom i podesivošću od 110 mm, koji omogućava vozačima da kabinu prilagode prema sopstvenim zahtevima. Ojačana sjedišta imaju mogućnost podešavanja 96 mm naprijed i nazad za više komfora, dok kaiš (pojas) u tri tačke za vezivanje pruža mnogo bolju bezbjednost tokom iznenadnog kočenja. Površina ogledala na oba retrovizora veća je od 300 centimetara kvadratnih. U kabini (kokpitu) nalazi se i USB utičnica. Vozači će naročito ceniti i krov ovog vozila, koji dolazi opciono. Tu je i ergonomični zaštitni okvir koji “razmišlja” o vašoj sigurnosti u svakom trenutku.

SSV vozila CFMOTO 2

Ujedno, ZFORCE 1000 Sport ima sintetički vinč kanap od 12 metara, male težine, koji će vas izvući i iz najneugodnijih situacija! On je vodootporan, ali i otporan na UV zračenje. Sȃmo vitlo ima praktični daljnski upravljač. Vjerovali ili ne, nosivost ovog četvorotočkaša iznosi fascinantnih 360 kg. Gasni amortizeri sa nitrogen podešavanjem prilagođavaju ovo vozilo najrazličitijim podlogama bez ikakvih problema. Uz ovaj četvorotočkaš dolazi i prekrivač koji je takođe otporan na prašinu, UV zračenje i na grube vremenske okolnosti.

ZFORCE 1000 SPORT – Senzacionalna vožnja u svakom trenutku

S obzirom na to da dolazi sa pripremljenom off-road opremom i ugrađenim vrhunskim voznim karakteristikama, CFMOTO Z1000 Sport SSV vozilo spremno je za zabavnu, kvalitetnu i sigurnu vožnju na otvorenom, u svakom trenutku. CVT performanse idu “ruku pod ruku” sa jačim, lakšim okvirom, kao i premijum nezavisnim vješanjem. Novi dizajn CVT mjenjača “eliminiše” mokro kvačilo, efektno uprežući masivni obrtni momenat za glatko ubrzanje. Takođe, multi-link nezavisno vješanje sa duplim poprečnim ramenima omogućava preciznu kontrolu i nevjerovatnu off-road vožnju! Težina ovog vozila jeste 690 kilograma, dok minimalno rastojanje od podloge jeste 310 milimetara.

SSV vozila CFMOTO 3

Prednja osovina opremljena je sa električno-kontrolisanom blokadom diferencijala, što omogućava vozaču da brzo i lako prebacuje između 2WD i 4WD mogućnosti. Kada je prenos snage u pitanju, pozadi je prisutna automatska blokada diferencijala za optimalno prianjanje u svakom trenutku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели CFMOTO (@cfmoto_scb) дана

Sve to će vam omogućiti senzacionalnu vožnju, osvajanje surovih terena i probijanje svih granica. Šljaka, kamenito tlo, pustinja, brdo, šuma, džungla, blato, bare, potoci… Nijedan teren ne predstavlja prepreku za ovog četvrotočkaša. Svaka staza će vam biti znatno olakšana uz podesive nitrogen amortizere.

Uz CFMOTO, budućnost off-road vožnje je pred vama! 

Kao što možete da vidite, ZFORCE 1000 Sport zvuči kao futurističko vozilo – zato što to zaista i jeste. Ali, ljepota savremenog koncepta i tehničkih detalja ovog vozila jeste samo maska kojom se CFMOTO izuzetno ponosi. Ovo SSV vozilo omogućava raspodjelu snage i kontrolu upravljanja po mjeri i sportskih vozila. Zahvaljujući savremenom benziskom agregatu pod kontrolom BOSCH elektronike, Ride by Wire upravljanja gasom, kao i 20HromMolibden materijal šasije, budućnost je pred vama. Sa Z1000 Sport četvorotočkašem počinje prava adrenalinska groznica!

Pored ovog SSV vozila, CFMOTO vam nudi i druge ZFORCE četvorotočkaše sa kojima ćete “pokoriti” i najzahtevnije površine:

  • ZFORCE 1000 EPS. Snažan četvorotaktni benzinski agregat, sa vrhunskim tehničkim konfiguracijama i savršenim ergonomskim dizajnom omogućiće vam da kreirate avanturu u sopstvenoj režiji. Pouzdan model najnovije generacije SSV vozila.
  • ZFORCE 550 EX. Umjereni i udobni dizajn, nisko težište i dominantne putničke karakteristike. Snažno i moćno sportsko vozilo, bogato dimenzionirano sa duplim A ramenima od aluminijuma zadaje velike glavobolje konkurenciji. Sva sila se prenosi putem CVT automatskog mjenjača.

CFMOTO – Više nego što očekujete!

Post a Comment

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba