cfmoto bosna
UTV vozila Kako povećati komfor u UTV vozilima?
komfor u UTV vozilima kabina za UTV vozila CFMOTO 2

Kako povećati komfor u UTV vozilima?

UTV vozila (utility task vehicles ili utility terrain vehicles) predstavljaju, pored ATV vozila, najpopularnije četvorotočkaše današnjice u oblasti Powersport industrije. Njihova funkcija je dvojaka – mogu se upotrebljavati u rekreativne, ali i u radne svrhe. Nerijetko se UTV četvorotočkaši koriste i za izvlačenje (vuču) stvari na onim lokacijama gde je to nemoguće učiniti običnim kamionom. UTV vozila su velika, moćna, snažna i izdržljiva vozila u koja može stati više putnika. Dakle, udobnost i kvalitet vožnje su vam zagarantovani. Međutim, ovdje se postavlja pitanje – kako povećati komfor u UTV vozilima?

Iako postoje mnogobrojne razlike između ATV i UTV vozila, nikako nećete pogriješiti ako vaš izbor za vrhunsku vožnju budu UTV četvorotočkaši. U pitanju su svestrana, udobna, i nadasve, bezbjedna vozila. Sa velikom lakoćom prevazilaze svaku prepreku na stazi i to rade dovoljno brzo kako bi učinili da vam nivo adrenalina u krvi skoči!

Ujedno, najbolja UTV vozila pružaju savršen spoj snage i performansi, dajući vam potpunu kontrolu i samopouzdanje prilikom vožnje na bilo kojoj podlozi. Svoje uzbuđenje na stazi istovremeno možete  u kabini dijeliti sa porodicom i prijateljima. Ali, da bi vam UTV off-road vožnja bila kvalitetna, neophodno je da u kabini imate neophodan komfor.

Povećajte komfor u UTV vozilima na najjednostavniji način!

Poslijednja stvar oko koje treba da brinete kada je u pitanu vožnja UTV vozilom jesu bolovi u leđima ili u zglobovima. PrIJe svega, udobna sjedišta omogućiće vama, ali i vašim saputnicima, da uživate u svakom trenutku vožnje bez bilo kakve nelagodnosti.

komfor u UTV vozilima kabina za UTV vozila CFMOTO 2

Ali, postavlja se pitanje – šta ukoliko je teren blatnjav, prašnjav, isuviše grub ili sa gustim rastinjem? Šta ukoliko su vas u toku vožnje zadesi nevrijeme, kiša ili snijeg? Sigurni smo da ne želite da u potpunosti budete mokri i prljavi, kao i da vam u vidokrug stalno uleću insekti, kamenčiči i sitno granje. Ovo definitivno može pokvariti komletan ugođaj i zabavu tokom vožnje. Zbog toga je neophodno da u ovim i sličnim situacijama povećate komfor u UTV vozilima, odnosno u kabini UTV vozila. To ćete najlakše učiniti pomoću odgovarajućeg vjetrobrana i krova.

Vjetrobrani za UTV vozila pružaju vam odličnu zaštitu od svih negativnih spoljašnjih uticaja. Pored toga, vjetrobrani za UTV vozila ni najmanje ne smanjuju vidljivost na putu, dok su istovremeno izdržljivi i otporni na udarce, ali i na UV zračenje. Najbolji vjetrobrani su oni kod kojih se koristi samo sertifikovano sigurnosno staklo od transparentnog polikarbonata sa dvoslojnim premazom. Sjajna alternativa punim vjetrobranima nesumnjivo su poluvjetrobrani koji se vrlo jednostavno ugrađuju zahvaljujući držačima za pričvršćivanje.

S druge strane, plastični krov za UTV vozilo jeste idealan način da napravite hlad tokom vrelih ljetnjih dana, ali i zaštite sebe i svoje saputnike od padavina tokom hladnijih mjeseci. Komfor u UTV vozilima će vam biti veći, tim pre što je ovaj krov vodootporan. Takođe, on je otporan na pucanje, habanje, UV zrake i plijesan.

Zbog čega su kabine za UTV vozila uvijek pravi izbor za off-road vožnju?

Kabine za UTV vozila, vidjeli smo, imaju prvenstveno zaštitnu funkciju, jer vam obezbjeđuju sigurnu i udobnu vožnju. Dakle, zahvaljujući kabinama za UTV vozila, vašoj off-road avanturi sigurno neće biti kraja. Samo kvalitetne kabine mogu pružiti maksimalan komfor u UTV vozilima. Naime, kvalitetne kabine za UTV vozila imaju izdržljivu konstrukciju, dok istovremeno poseduju zvučnu izolaciju. Tu su i brizgaljke (prskalice) za vjetrobran, kao i brisači koji vam u svakom trenutku omogućuju optimalnu vidljivost.

Ujedno, kabine za UTV vozila su odlično rješenje jer predstavljaju kombinaciju kvalitetnog materijala, pametnog stila i dizajna, kao i ekonomičnosti. Korisne karakteristike koje dolaze sa veoma povoljnom cijenom. Takođe, zaboravite na hladnoću u ovim kabinama! Udobnost tokom vožnje u zimskim mjesecima biće vam zagarantovana zahvaljujući termoizolacionom materijalu od kojih se kabina može napraviti.

S druge strane, sȃm dizajn kvalitetnih kabina osigurava njihovu pouzdanost i dug životni vijek i u najtežim uslovima vožnje. Pored vjetrobrana i krova, u sastav kabina ulaze i retrovizori, brave na vratima i klizni prozori. Kvalitetne kabine za UTV vozila se vrlo brzo i jednostavno montiraju, bez korišćenja specijalnih alata (dovoljni su standardni servisni alati).

komfor u UTV vozilima kabina za UTV vozila CFMOTO 2

Metalni delovi kabine zaštićeni su zahvaljujući najsavremenijoj antikorozivnoj tehnologiji.

Pronađite UTV vozilo po svojoj mjeri!

Kao što možemo da zaključimo, na svakom terenu i pri svim vremenskim uslovima možete imati savršen komfor u UTV vozilima. Bitno je da znate jednu stvar – jedino udobna vožnja može biti kvalitetna vožnja. Dakle, vaše je samo da zauzmete položaj i dodate gas, a o vašoj udobnosti “brine” odgovarajuća kabina. I pored svega toga, neophodno je da UTV vozilo zadovoljava vaše lične preferencije, stil, ukus i budžet. Ako želite pravu “mašinu” uz sebe na svakom terenu i vernog saveznika na svakoj stazi, onda je CFMOTO jedini pravi izbor za vas.

Nudimo vam vrhunska UTV vozila koja su dizajnirana da zadovolje potrebe i najzahtevnijih vozača:

  • UFORCE 1000 EPS. Jedinstvene upravljačke performanse, uz izvanredni ergonomski dizajn. Najnoviji agregat od 1000 kubnih centimetara priuštiće vam glatku, pouzdanu i sigurnu vožnju!
  • UFORCE 800. Ludačka snaga modela 800 u UFORCE porodici obezbjeđuje nesmetanu vožnju i po najsurovijim terenima. Ozbiljan i odan asistent pri svakoj vožnji.
  • UFORCE 550. Pobjednik u vožnji po svim vremenskim i prostornim uslovima. Multifunkcionalnost i savršene performanse ovaj četovorotočkaš čine jednim od najpopularnijih off-road vozila današnjice.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели CFMOTO (@cfmoto_scb) дана

Pored toga, u CFMOTO-u možete pronaći i najsavremeniju opremu za UTV vozila, po poslijednjim standardima Powersport industrije.

Izaberite najbolje, a iskusite mnogo više od toga. CFMOTO – Više nego što očekujete. 

Post a Comment

CFMOTO

Kompanija CFMOTO, osnovana 1989. godine, razvija, dizajnira, prodaje najkvalitetnija terenska vozila za sve podloge. CFMOTO bavi se proizvodnjom i isporukom najpouzdanijih i najisplativijih ATV vozilaUTV i SSV vozilamotocikla i skutera, kao i prateće opreme.

KONTAKT INFORMACIJE

Ponedeljak-Petak: 09h-17h Subotom: 10h-15h
Subotička 2, 78000 Banja Luka Gornji Hotonj bb 71320 Vogošća, Sarajevo
+38763998914 +38751354580 +38766040771
info@cfmoto.ba sarajevo@cfmoto.ba